Brže, jače i svakako bolje u NOVE PROSTORIJE (FOTO, VIDEO)

Oko 200 članova SNS-a na novom parkingu kod Doma kulture u centru Vranja dočekalo je u ponedeljak Darka Glišića, predsednika IO GO SNS-a.

U karakterističnoj i poznatoj ikonografiji, sa brojnim stranačkim zastavama i omladinom u belim stranačkim majicama, SNS u Vranju još jednom je lokalnoj javnosti pokazao svoju snagu, ali i sve svoje slabosti.

Šlagvort čitavoj priči dala je novokompanovana stranačka pesma „Samo najbolji idu napred“, koja se neprekidno orila gradom.

Slaviša Bulatović sa lokalnim establišmentom sačekao je Glišića na parkingu od ranog jutra zatvorenog za građane, i kroz špalir razdragane omladine proveo ga do svečane bine odakle se predsednik IO SNS-a kao jedini govornik obratio okupljenim naprednjacima.

- Čestitam vam nove prostorije i da u njima brže, bolje i jače radiite za Vranje, čuvate SNS i jačate svoju stranku koja je na čelu sa predsednikom Vučićem pokazala da zna kako se vodi Srbija, za razliku od onih pre nas koji su nam ostavili dugove i pustoš. Zato vam još jednom želim sreću i da uspešno vodite Vranje iz ovih novih prostorija - rekao je Glišić.

Posle Glišićevog obraćanja, članovi GrO SNS-a u Vranju sa visokim gostom iz Beograda obišli su nove prostorije, a u tome im se pridružio i manji broj okupljenih vranjskih naprednjaka, što je dovelo do velike gužve u hodniku i prostorijama SNS-a.

S, Kostić

Komentari

Срамота ме је овог јадног народа и ових младих људи.
Због оваквих који не знају и не желе да буду ту,силом прилика су ту ... огорчење је да ове људе тако неко понижава зарад политике и неког запослења.
Највећа осуда за човека врањанца који воли овај град је да гледа ово и стиди се...
Колико је дно и колико је тешко бити дно у дну!

Savrsen komentar!U metu!

Kako be imate dusu da kazete 200 ko toj laze ko to kaze ...bilo je bar 1000

Lepo se doterali stiglo kumce.ajmo botovi mašite mašite brze jace pace

Kupio sam kartu u jednom pravcu........kraj

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece