BOSKE Vs TONČEV: Prvi južnosrpski FUDBALSKI RAT

Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i prvi naprednjak Pčinjskog okruga, zdušno je podržao ideju Dragana Antića Recka, prvog čoveka vranjskog Dinama, da Vranje dobije veliki fudbalski stadion po standardima UEFA.

Prema izvorima Info Vranjskih, Stevanović u inat Novici Tončevu, prvom socijalisti Surdulice, narodnom poslaniku i «alfi i omegi» FK Radnik, želi da maksimalno pomogne da Vranje ponovo bude fudbalski centar juga Srbije.

- Boske je učinio sve što je u njegovoj moći i maksimalno iskoristio svoj uticaj u vrhu SNS i Vladi da ideja o izgradnji modernog fudbalskog stadiona u Vranju dobije podršku. Jedan od najsnažnijih motiva je inat prema Novici Tončevu, najmoćnijoj ličnosti u Surdulici, koji mu je ne samo oponent, već i lični neprijatelj, glavni rival u borbi za političko osvajanje Surdulice - kategorično tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS u Vranju.

Po ovom izvoru, «Bosketu je odavno preko glave glorifikacija uspeha Tončeva sa Radnikom koji je prvi klub sa juga Srbije koji je postao član Super lige».

- Glorifikaciju Tončeva Stevanović smatra prenaglašenom i neopravdanom. Ipak ponajviše smeta popularnost Tončeva na sportskom planu, pa mu je Boske našao fudbalski pandan u liku Dragana Antića Recka, tako da je jedva dočekana njegova ideja o novom stadionu u Vranju - objašnjava sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS u Vranju.

Konačno, po mišljenju sagovornika portala Info Vranjske, «izgradnja fudbalske infrastrukture u Vranju dodatno će produbiti već poprilično duboke rovove između Stevanovića i Tončeva, a time i na relaciji SNS – SPS na jugu Srbije“.

Podsećamo, u opštini Surdulica na vlasti su socijalisti koji u lokalnom parlamentu suvereno vladaju sa 22 od ukupno 35 odbornika, dok su naprednjaci sa 13 odbornika u apsolutnoj manjini.

S. Kostić

Komentari

Opet izmišljate vesti....

udario junak na junak,dve inteletualne veličine,razbacuju se narodnim parama...stadion po uefa stand,mos misliti,za fudb silu kakav je Dinamo...daj sagradite nam i hipodrom,autodrom,ili bar vestacko jezero kao Mitrovic za Zadrugu,pa se valjajte vi,napredni...al prvo odite do bolnice,ili bar se svojim kolima provozajte vr ulicama,obiđite i koju skolu,vrtic

Toncev je prevazidjen u svakom smislu. sve kroz licni interes gleda. Na redu je Vranje da progleda da dobije jedan od 5 stadiona koji ce biti izgradjeni po UEFA standardima..

Verujem da ce Vranje dobiti novi stadion kakav zasluzuje odavno. Dragan Stevanovic vuce puno za jug!

Toncev danas nema 1/10 moci koliku je nekad imao kad je vrsljao i jos vise opada .... Bosanac drma sada svuda po Srbiji kakav Toncev

I treba neko da se nadje da pomogne Vranju da dobije stadion kakav zasluzuje i da vranjanci uzivaju u super ligi!

I treba u ovakve stvari da se ulaze !

Vranje je veliki grad i kao takav i treba da ima stadion kakav dolikuje ! Hvala Draganu Stevanovicu sto podrzava tu ideju !

A sto taj boske ne ode u Surdulicu pa da se tamo takmici sa Toncevim, na svom terenu, nego on iz Surdulice se zabrinuo za Vranje. Pazi ovo surdulicani, hancani, i sl. opravljaju Vranje, opravljaju oni sebe gde da se ugrade i maznu lovu. A Recko kao pomaze u sukobu sa Toncevim. Neverovatno, dokle ova bagra moze da ide. Bavite se fudbalom kao da je to najvaznije, a grad u fazi raspadanja, mazete oci ovom narodu, i kupujete vreme da sto vise zagrabite.

Овај Боске,некадашњи најјвећи пљувач Вучића и Николића је доказ да је СНС дружба морално-политичких наказа,дилетната и ИЗДАЈНИКА,јер се ИЗДАЈА данас највише цени у СНС. Вучић другује данима са Тачијем.А можда је он у ствари ВучићИ ,ко зна?!

(Нисам уз СНС нити против СПС -нисам ни политичар, а ни пророк:) ... Чињеница да је тихим али дрским бојкотом, управо онолким којико је довољно да не "ода свој положај", а уједно пробао да окрњи прву прославу новопроглашених Светих Сурдуличких Мученика, саветујем свим коментаторима овог текста да не претерују. Дугорочно настојање Бугарске да припоји територије која је ратном репарацијом из Првог Светског рата припојена Србији, у оваквим смутним временима могу и уродити плодом. И онда!? Где сте ви, а где је Тончев... ?!

Najnovije vesti

Rukometaši u ZONI ISPADANJA »

Rukometaši Vranja 1957 u 11. poslednjem jesenjem kolu šampionata u Super «B» ligi «Istok-Zapad», poraženi su u Negotinu...

Kako kaže Beograd »

U isčekivanju izbora lokalna politička scena postaje sve komplikovanija. Koalicija na vlasti kao takva sakupljena je po...
Sajam Zaposljavanja