Boske vodi prodaju PKB-a

Boske vodi prodaju PKB-a

Prodaju PKB-a, najvećeg poljoprivrednog kombinata u ovom delu Evrope vodi Dragan Stevanović zvani Boske, visoki funkcioner SNS i blizak saradnik Aleksandra Vučića, prenosi portal Srbijadanas.net.

Portal podseća da je Boske osnovnu i srednju školu jedva završio sa dvojkama i trojkama i da je do ulaska u SNS radio kao konobar.

- Onda je kao kakav "pravi genijalac" , za pet dana polaže 10 ispita na Višoj školi za menadžment i poslovne sekretare u Sremskim Karlovcima i tako postao državni sekretar u Ministarstvu privrede - prenosi portal

Portal podseća da je PKB prodat Arapima za oko 105 miliona evra, što praktično znači da je jedan hektar najkvalitetnijeg poljoprivrednog zemljišta prodaje za tričavih 16 evra.

- Šta još treba da se desi u Srbiji da narod shvati da zemljom pod plaštom političke organizacije rukovodi organizovana kriminalna grupa kojoj joj je na vrhu Aleksandar Vučić- pita s na kraju portal.

Komentari

Najvise krivicno delo u Srbiju koje roditelj moze da ucini je DA OSTAVI DECU SVOJU DA ZIVE U OVU DRZAVU SA OVOG NA SLIKU,on nezna ni srpski a ide u Kinu da razvija,da razvija...pazite se KINESKINJE stigo BAJA MALI KNINDZA.

Boske napreduje ce dodje do ministra privrede!

Budući Ministar privrede!

PKB je kupila zvanično firma Al Dahra, koja je na početku ove godine otvorila svoju manju firmu i to u Srbii u Irigu sa kapitalnim udelom od SVEGA 100 DINARA. Arapi samo peru pare i da za to uzimaju procenat dok su pravi vlasnici braća Vučić.Novi vlasnici PKB-a raspolagaće ogromnim žemljištem u naseljima Ovča, Borča, Čenta, Padinska Skela, Sefkerin, Sakule, Opovo, Krnjača, Sebeš… Ovime zapravo NEKO pokušava da kontroliše sve buduće tokove gradnje i razvijanja Beograda jer je u planu da levi deo obale Beograda bude novi “Novi Beograd”.

Pokradose sve kao arapi braca Vucic GRADE beograd na vodi sad i pkb. Prodaju oružje kao staro i jos mnogo koje ćemo tek saznati

Ika da li je u delegaciju?

Јелена Сандић-садашња директорка "Ал Дахра",фирме која је купила ПКБ.Јелена је члан СНС-а,а брату Андреју секретарица.Случајност ?
Настављам да једем г...на. све ове моје наводе можете лако проверити. Е мој народе врањски. Настави да гласаш, кина и остала лудила, Уговори. Преваре века

Sve si brate u pravu ali oni silom osvajaju VLAST kupovinom glasova krađom glasova tako da će ovaj da vlada još dugo. Samo revolucija može da ga skine. Psihička bolest je strasna

Boske koga Kinez hrani a Rus brani taj je osudjen na propast,vreme je za promene....

Definitivno treba ugasiti i portal Vranjske.

Ti si sigurno na položaj pa ti odgovara da narod ne zna šta se radi a to jedino može da se pročita na portal vranjske

Bice te ugaseni I najureni iz Grad Vranje,za pojedince ce bude zabrana ulaska u Vranje.

Nije vise bitno da li pkb treba da se proda i za koliki novac vec ko vodi tu privatizaciju, ovo je strasno. Zasto se malo ne bavite problemima grada koji grca u dugovima koje ste Vi napravili zajedno sa crvenom bagrom.

Tolika se frka dize oko konobarisanja da je to strasno!!! Sta je trebalo po vama da covek sedi kuci i gladuju???Posten poso nikad nije bilo sramota raditi. Sramota je na vasoj strani zato sto prozivate coveka koji je uspeo u zivotu, da se od malog stranackog vojnika izdigne do sekretara u ministarstvu TO JE USPEH.

Pravi covek na pravom mestu, ekspert za stale i goveda, kada je uspeo da ova goveda u vranjskom sns ugura u javne ustanove i preduzeca, sto da ona goveda iz PKB ne resi. Samo ste ljubomorni vi novinari, pogledajte kako je resio Hotel Vranje, Simpo, Jumko.

Hotel Vranje resio tako sto je POP,a oslobodio bilo koje krivice ,tako je resio!

Ovo je zalosno komentarisati. Ovo pokazuje koliko smo DNO. Boske??? Konobar. E moja Srbijo, e moje Vranje. Srecan put u nestajenje

pa naravni da će Boske,pa neće valjda neko kome nešto razume glava,da ima uvid u jednu takvu prevaru stoleća

BUREGDZIJO BURECI IMA LI U KINU?

Braća će se snaći. Sa tolikim milijardama život u Rusiji ili Kini, odakle nema izručenja Srbiji će im biti lep. Pitam se gde će ovi naši lokalni pošušnjari da se kriju.

Najnovije vesti

Rukometaši u ZONI ISPADANJA »

Rukometaši Vranja 1957 u 11. poslednjem jesenjem kolu šampionata u Super «B» ligi «Istok-Zapad», poraženi su u Negotinu...

Kako kaže Beograd »

U isčekivanju izbora lokalna politička scena postaje sve komplikovanija. Koalicija na vlasti kao takva sakupljena je po...
Sajam Zaposljavanja