BOSKE u akciji zbrinjavanja tazbine

Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i prvi naprednjak Pčinjskog okruga, započeo je zbrinjavanje tazbine iz Surdulice, zapošljavanjem u prestonom gradu Beogradu, saznaju InfoVranjske iz izvora u OO SNS u Surdulici.

- Boske je već zbrinuo tasta, oca svoje supruge, obezbedivši mu posao u Beogradu i sada sledi stambeno zbrinjavanje, čime je dodatno raznežio suprugu. Istovremeno, Stevanović je započeo akciju «prestoničkog» zbrinjavanja dvojice šuraka, koji takođe još uvek žive u Surdulici - saopštava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala zlosluti da će surdulički naprednjaci ostati i bez Bosketa i bez njegove tazbine.

- Boske se nikada više neće vratiti u Surdulicu, ostaće u Beogradu, pa polako u glavni grad povlači njemu, ali i njegovoj supruzi, bliske ljude, Surduličane. Kao da je shvatio da ovde više nema šta da traži, što je i nagovestio nakon izbora Novice Tončeva za ministra u Vladi Srbije u avgustu prošle godine - analitičan je sagovornik InfoVranjskih.

Pojedinci u OO SNS u Surdulici, uglavnom iz drugog stranačkog ešalona, već razmišljaju «defanzivno» o daljem angažovanju u lokalnom odboru stranke.

- Članovi SNS diskretno pričaju da je Boske digao ruke od Surdulice, pa se polako prilagođavaju tim novim i poprilično neprijatnim okolnostima, krenuli su sa pričom «da smo svi mi Surduličani», «zašto da se zbog politike zameramo», «ovde decenijama živimo zajedno»... Jedino poverenik Branislav Veličković i njegovi najbliži saradnici ćute - ističe sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

On isti kao nas gradonacelnik, prvo da zaposli blizu i dalju rodbinu, pobratimke, kumovi i poltroni. Ostali nisu bitni, samo oni da zive. Zato nam mladost bezi iz ove selendri koju su urusili bas takvi kao Boske i Gonzi. Vranje ima samo status grada sve ostalo je na nivou sela

da si ti na to mesto ti ne bi prvo tvoji zaposlio.

A sta ce ta nepismena Bosketova lopovska RODBINA kad ne budu na vlast da radi u Bg. Će se prefarbao u novu vlast? Ali svi znaju BOSKE nepismenog po zlu. Teško će prođe i kao lopov. Koliko je ukrao lovu stana lokala i ko zna šta još.

Bože koliko ih ima. Gde će ovoliki šetači i primaci plata i na narodnu grbacu da ih smesti. Pa ovoliki narod od svakog SNS lopova treba nahraniti. Olosi lopovski nepismena bagro kao i taj BOSKE i većina SNS funkcionera.

Koji su ovi selci umisljeni,??

Е моје овце

Pa kad te ponese čaršija tako to biva

A mi što nesmo iz njegovu tazbinu koje će radimo? Bitno na ovija sa sliku da je dobro, uhlebili se, pola familiju zaposlili, a narod neka bleji, za narod se setu samo na izbori, al narod blesav treba da gi namava s motku. NT je za nji lek, šprica gi svaki izbori.

A narod, nek lepi plakate, nek se zamera sa prijateljima, komšijama, pojedinci se zadovolje sa uhlebljenjem za 20.000. Ali sve je kratkog daha, pogotovu laž, obmane, prevare i kad-tad stigne na naplatu. Problem je što ljudska svest se mnogo sporo budi i često sa zakašnjenjem. Prevaranti, vrlo lako dovodu lakoverne u zabludi.

Boske I mircic I brojanje pare

Neće moći da se sakrija čak i da se preseli na kraj sveta, naćićemo ga!!!

СНС делује као секта у којој плаћени,ситним парама,лају да би штитили вође који ће их једног дана пустити низ воду,многи то знају али несмеју да изађу.

Кад може срећко пејковић да буде начелник округа онда са нама нешто није у реду

Sve sami intelektualci, svaka cast karbusu koji je jedini marka za nji i po mnogima nije mu tu mesto, i oni ce ti vodiv i opstinu i drzavu, ej Srbijo sto si dozivela, al ce dodje i 2022 pa ce nestanu ko da nikad nisu bili.

U surdulički sns se dešava što će uskoro i na republičkom nivou. Raspad sistema, gleda se samo lična korist i da se što više ućari, jer njihovo vreme je na samom kraju. Plašim se samo da kad njihova vladavina prođe da će i svi oni što su devastirali državu i lično se bogatili, proći nelažnjeno i da će samo presvući dresove.

Bolje Beograd nego Surdulica. Kad padne SNS iz Surdulice bi mogao u KP dom Niš, ovako iz Beograda može da bira Zabelu ili Sremsku Mitrovicu. Ničija nije gorela do zore, a nedela su velika i trajna.

Kakva FACE!!?? Sve je jasno...... BUNDEVE I NEPISMENA BAGRA

Mi smo krivi Vranjci sto smo ga podrzali i dali da nas i dan danas zajebava jedan Boske. I ovaj kvazimodo iz Zaguzanje sto mu je osnovno zanimanje posleratni svaler Srecko Soic. Smesnooo ko nas i kakvi vode.

Najnovije vesti

Ma ko je ovde ko? »

Prvi put od kako je poslanik, a ima tome više od pola godine, javno se oglasio i Milan Ilić, poznatiji kao Očinji vid, n...
ZutoCvece