Boske pred izlečenjem od korone

Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, oboleo je od korona virusa i nalazi se na lečenju u Beogradu, saznaju InfoVranjske iz izvora u GrO SNS u Vranju.

- Boske je pred izlečenjem, očekuje ga testiranje i za nekoliko dana, ako sve bude u redu, napustiće bolnicu - saopštava sagovornik InfoVranjskih.

Po rečima izvora portala, «Boske se oseća sasvim dobro»!

- Stevanoviću je mnogo bolje, ne samo da je stabilan, već je više dana bez ikakvih simptoma i očekuje se da bude negativan na testu - smatra sagovornik InfoVranjskih.

Stevanović se infekcijom na COVID19 svrstao među nekoliko funkcionera države Srbije koji su zaraženi korona virusom, među kojima su Maja Gojković, predsednica Skupštine Srbije, i Aleksandar Vulin, ministar odbrane.

S. Kostić

Komentari

Kao i uvek vaš sagovornik vam daje netačne i lažne vesti, što vama ne smeta da ih objavljujete bez posledica.

Korona kao i svaka bolest dođe i prođe, ali ludilo onih što naručuju ovakve tekstove ostaje trajno.

E Novice tebi ni Bog ne moze da pomogne koliko si prso i koliko lazes,odma da ides kod tvoje prijateljice na pregled!

Neće grom u ovog IDIOTA nepismenog lopova.

Korona je izleciva za razliku od Novicine bolesti za koju nema leka. Puko je mnogo pa zato bije, preti, ujeda, ne zna kako da preboli ovaj gubitak

E moj Novice ostao si sam ko gluvo kuče špartaš po kafićima. Vidiš da te i tvoji izbegavaju,ismejavaju, polako ti okreću leđa. SPS moze da piše istoriju bolesti nakon konstituisanja vlade.

Bas sam potresena zbog idiota.

Novico otkači se od nas da nam pretiš i omaložavaš. Mi romi nismo stoka.

cigani nisu stoka, a za rome ne znam...
sigurno su KOMUNJARE !
(tako je govorio Šaban B. kojeg je tamo neki rom-komunista iz Ciganske mahale prijavio, zbog čega je robijao na Golom otoku)

TONCEV KRALJ

ČTA OČETE VIŠE OD NAS ROMOVI KAMI NI KANALIMACIJA U NUŽDU IDEMO KO INDIJANCO A GLASAMO ZA SVI

A sta vam vama koji ste glasali za SNS pomoze i SNS i taj nepismen Boske. Pomogao je sebi živi u BG ima stanove lokale posao. A vi? MUCAK

Najnovije vesti

Ode i SREĆKO?!!! »

Srećko Pejković, načelnik Pčinjskog okruga, nalazi se pred smenom sa te funkcije, saznaju Info Vranjske.Pejković, inače...
ZutoCvece