BOSKE: Nikolića sačuvati PO SVAKU CENU!

Prema poslednjim informacijama InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka, u «spasavanje redova” Gorana Nikolića, direktora Elektrodistribucije u Vranju koji se nalazi pred smenom, a na predlog generalnog direktora EPS-a, aktivno se uključio Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i prvi naprednjak Pčinjskog okruga.

- Na jednoj od poslednjih sednica GrO SNS u Vranju, saopštena je poruka Stevanovića da Nikolića nikako ne treba pustiti niz vodu, bez obzira na ishod čistke u EPS-u. Kao potpredsednika vranjskih naprednjaka treba ga sačuvati i pronaći mu adekvatno mesto, naravno, ukoliko bude smenjen sa sadašnjeg položaja - priča za InfoVranjske sagovornik iz GrO SNS u Vranju.

Po ovom izvoru, «Boske je izričito tražio da Nikolića po svaku cenu valja sačuvati»!

- Nikolić je jak kadar «Simpa», rođak Slađana Disića, aktuelnog direktora posrnule vranjske fabrike nameštaja, ali uticajnog u SNS. Zato nema igranja sa Goranom, on mora da ostane u SNS i nađe se na nekom visokom položaju, a govori se o imenovanju za direktora filijale jedne državne ustanove u Vranju ili direktorskoj fotelji u vranjskom javnom preduzeću - tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka.

Podsećamo, položaj Gorana Nikolića na funkciji direktora vranjske Elektrodistribucije doveden je u pitanje posle predloga generalnog direktora EPS-a da Nikolić bude jedan od smenjenih direktora u EPS-u zbog odgovornosti za pad Srbije na Duing biznis listi Svetske banke.

Iz istog razloga već je smenjen Vladica Aleksić, direktor Odseka za tehničke usluge Elektrodistribucije u Vranju.

S. Kostić

Komentari

E to je ucen covek,pa kad je zavrsio prvo fakultet pa srednju skolu,koji odgovor od njega ocekivati,jos mu Seo namesta mlade clanice kako da izgubi takvog eksperta?Preporuka rodjak na Disica osvajaca bronzane medalje za najgoru firmu u Srbiji.

Bravo Boske !!! Tako će Vranje da dobije na izbore, samo vi podrzavajte Nikolića batinaša i alkosa.
Ovo mi oči nisu videle, spricani ste u glavi ... Ali da znate sa njim zajedno tonete u vodi .... Hahahaha Da smo tražili čoveka da dovede da izgube izbore u vranju ne bi našli ali bože hvala ti Boske ti ćeš biti primer kako (ne) treba voditi partiju

Kika, strucnjak za sve... Videcemo...

U paketu zajedno sa Buki i BOSKE i ovog pijanduru napolje ova balavurdija. Napred narode da skines ove lopove

Propali kadar propalog Simpa za propast grada Vranja.

Ma sve to u paketu smesta skloniti...bruka.U nadleznoj instituciji mislim da nece biti dovoljno slobodnih mesta a valjalo bi dobro ih propitati i zadrzati .Svanuce i taj dan!

Bosketovi kadrovi kao Sejo Kalac,Gonzi,Anta,Neši su najobičniji lopovi i alkosi koje on čuva jel su radili prljave rabote za konobara.I zato konobar mora da gi čuva jel i na njega će mu litnev kraci.

Tuga od Vranja . Bulatović iz Crne Gore , Boske , Nikolic...iz Surdulice i Vl.Hana da vode politiku i ekonomiju grada.Zar Vranje nema lidera iz bilo koje stranke da prodrma glasače i grad dobije čoveka koji će uspešno voditi privredu i politiku.Naravno , neka ostanu Boske , Nikolić i Bulatović ukoliko još nisu zaposlili sve svoje najbliže.

Ovako neće još dugo, jedino angažovanje predstavnika moći je na čuvanju svojih i guzica svojih najbližih saradnika... ali nisu samo oni u gradu..

Oni su vranje videli tek kad su dosli na vlast

Najnovije vesti

ŠEŠELJ stiže u petak »

Vojislav Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke, obilazak Pčinjskog okruga počinje u Vranju, u petak 5. juna, saopš...
ZutoCvece