Boske i Bulat POSVAĐALI sve živo!

Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i prvi naprednjak Pčinjskog okruga, i Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS i narodni poslanik, sprovodeći politiku po principu «zavadi, pa vladaj», uneli su razdor u tabor vranjskih naprednjaka i posvađali međusobno mnoge više ili manje istaknute naprednjake, saznaju InfoVranjske.

- Boske i Bulat su svojom politikom zavadili međusobno sve misleće ljude u GrO SNS i šire u stranci, uz sadejstvo genseka Gorana Đorđevića, Dušana Aritonovića, načelnika Gradske uprave, Nenada Milojevića Šoneta, Nikole Petkovića, predsednika MO SNS Tulbe, Dragana Sentića, Stojan Ilića, člana Saveta za pravna pitanja, uz poneke direktore javnih preduzeća i ustanova - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «pobrojani, podanici Bosketa i Bulata, u lošim su odnosima sa velikim brojem vranjskih naprednjaka».

- Tu, pre svega, mislim na smenjene funkcionere stranke koji očima ne mogu da vide Bosketa i Bulata i njihove «vernike», smišljajući osvetu, zatim, na stare naprednjake koji su od početka u stranci, ali razočarani stravičnom situacijom u Srbiji, Vranju i u samoj stranci na lokalu, pa na nove pridošlice koji su pristupili naprednjacima nadajući se nekom ćaru za sebe, a koji su sada samo svedoci brojnih afera, pranja novca, zapošljavanja za evre i enormnog bogaćenja vodećih ličnosti - objašnjava sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS u Vranju.

Izvor InfoVranjskih potencira «netrpeljivost Vranjanaca naprednjaka prema Bosketu i Bulatoviću na «geografskoj» osnovi».

- Veliki broj istaknutih vranjskih naprednjaka ne može da smisli Stevanovića, jer je iz Surdulice, kao i Bulatovića koji je iz Vranjske Banje, jadikujući u smislu «što da nam Surduličani i Banjčani kroje kapu», ubeđeni da Vranje pripada Vranjancima, a ne ljudima iz drugih sredina - kaže sagovornik InfoVranjskih.

Ipak, izvor InfoVranjskih očekuje «da se politika «zavadi, pa vladaj» obije o glavu upravo njenim protagonistima, Bosketu i Bulatoviću».

- Centrala SNS naklonjenija je struji u vranjskom odboru koja insistira na poštovanju zakona i zakonitosti u radu i drugačijeg odnosa prema realnoj situaciji u Vranju i na jugu Srbije, pa ne treba da bude iznenađenje kada se vrh stranke «zahvali» Bosketu i Bulatu na dosadašnjem «radu» - ubeđen je sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Posvadjali su celu srbiju

Ma nemaga PALALEJA zato je slika ruzna,a on uvek nasmejan nema smisla stvarno,a mozda zuji po kafane pa nema vreme,ali zato Sone ko General svaka cast na stav.

pogledaj ti tu momčad,i jedno devojče-niko blage veze ni sa cim,tu se skupilo s koca i konopca,ovi vode grad...a ostali sede kući,ćute,ili su prebegli

BOSKE CARE
BULAT CAR

Boske Bulat carevi za sebe a narodu ko mu j... mater. Svi znamo šta rade.

Gotovo stize im kraj. Mozda ce sami sebe izabrati na izborima ali nece docekati kraj godine na vlasti. Bane Trajkovic ce i njima i sebi sasiti lepe prugaste uniforme.
B O J K O T

Najnovije vesti

AluTerm plus