BOSILEGRAD: Zahuktava se BENZINSKI RAT

Problem sa nedostatkom benzinske pumpe u Bosilegradu sve se više produbljuje i preti da postane velika opasnost po okolinu.

Naime, Opština Bosilegrad tuži se sa jednim privatnikom oko vlasništva nad jedinom tamošnjom pumpom, pa se benzin praktično nigde ne može kupiti.

U takvoj situaciji, pišu čitaoci Info Vranjskih, predsednik Bosilegrada Vlada Zaharijev setio se rešenja, pa napravio improvizovanu pumpu na kojoj ljudi kupuju gorivo kao nekada davno, direktno iz ciserne, nešto i ručno, bez računa ili slično.

Ovakvo rešenje naišlo je na osudu jednog dela stanovnika.

- Gorivo i naftni derivati se prodaju nelegalno i neprimereno, kao krompir i kupus na pijaci. Zaharijev misli da je ovim gestom koji je priredio građanima rešio problem naftnog snabdevanja, međutim ne, obzirom da nije urađen ni jedan A - test, niti bilo kakav projekat. Sramota i bruka je da je ovo dešava u državi Srbiji - piše jedan od nezadovoljnika.

Prema njegovom razmišljanju, “ako može Bosilegrad da radi ovakve stvari, dajte neka svako od građana ponaosob krene u ovako unosan biznis, bez ikakvih propisa, projekata i elaborata”.

SSB

Komentari

U ovakvoj rasuloj drzavi u kojoj vlada bezzakonlje na povrsini izlaze upravo ovakvi ,bahati bezobrazni ,neskolovani i sl.

Pitam se samo dali taj predsednik sto postavlja tako opasna postrojenja za jednu noc zna kakvih se posledica izlaze. Sta ce da se desi ukoliko dodze do povrede radnika ili nesrece bilo kakve vrste da ne pricamo za ogromne nesrece sirih razmera. Gde je ovde inspekcijski nadzor zastite zivotne sredine . I jos oko 80 razlicitih misljenja strucnih sluzbi. Greota za taj narod tamo .

ZAHARIEV SVE MOZE _ NJEMU FAKULTET NESMETA.

Najnovije vesti

ZutoCvece