BORE STANKOVIĆA: Radovi bliže početku nego kraju

Ulica Bore Stankovića se još uvek rekonstruiše, bez obzira na najave, obećanja, laži i probijanje rokova.

Prema stanju na terenu, ulica čija je rekonstrukcija uzela duplo više od predviđenog vremena uopšte nije privedena kraju muka, jer stanje na terenu pokazuje da su radovi na njoj bliže početku nego kraju, a sa lica mesta deluje da malo ko zna šta se i kako raskopava.

- Sada su i bočni sokaci pretvoreni u skladišta građevinskog materijala. Celo leto nismo mogli da živimo od prašine i buke, evo ga jesen, još rade. Sad kad počnu kiše, ima da budemo u blato do kolena. Valjda će gu naprave do zimu – nada se žiteljka ove ulice, ispred čije kapije je parkiran bager, te joj blokira izlaz iz dvorišta.

Podsetimo i da su se građani Vranjske Banje nadali završetku radova na njihovoj glavnoj ulici tj. šetalištu, nakon godinu dana, ali, uzalud.

O parku i stadionu da se i ne priča, pa ispada da gradska vlast nije završila ni jedan jedini projekt koji je sama počela, jer su Pozorište i nova Bolnica republički, a ne lokalni projekti.

Ali, što reko Vučić, "bitno je da se gradi...".

Za ostalo, ima vremena.

NIV

Komentari

Glasali ste i imali pravo promene. Kupite kaljače i biće vam lakše. To je ono što ste birali.

Čizme

Ljudi nemoj ste na kraj srca ovo se gradi metro ili se planira snimi silazak na mesec.Mozda dr.Ziks izmisli leteca kola i leteci autobusi. A da se uzmi od naroda to bi moglo odma.Sramota ljudi

Najnovije vesti

Preseljen PIO Fond »

Filijala Fonda PIO u Vranju seli se u zgradu u ulici Cara Dušana broj 20, preko puta zatvora, tik uz Predškolsku ustanov...
ZutoCvece