BORE STANKOVIĆA radiće se u DVE SMENE

Kada sredinom ili krajem jula krenu radovi na kompletnoj rekonstrukciji ulice Bore Stankovića radiće se u dve smene, jer predstoje radovi najpre na podzemnim, a zatim na površinskim instalacijama, nagovestio je pred novinarima Goran Đorđević Đoša, direktor vranjskog «Vodovoda».

Đorđević potencira da su podzemni radovi znatno skuplji od površinskih.

- Kompletna rekonstrukcija vodovodne mreže i ostalih podzemnih instalacija u ovoj ulici koštaće preko 80 miliona dinaara, pa mi je tek sada jasno zašto prethodne vlasti nisu imale hrabrosti da krenu u rekonstrukciju ulice Bora Stankovića - naveo je direktor vranjskog «Vodovoda».

Đorđević je izneo podatak da će nadzemni radovi u ovoj ulici koštati oko 50 miliona dinara.

- To manje košta od podzemnih radova, ali je krajnje vreme da se ulica Bore Stankovića, jedna od najfrekventnijih u Vranju, kompletno rekonstruiše i bude ukras grada, s obzirom na njenu važnost i značaj - istakao je Đorđević.

Direktor vranjskog «Vodovoda» je na kraju poručio građanima Vranja «da tokom izvođenja radova u ulici Bore Stankovića iskažu strpljenje i razumevanje zbog teškoća koje će uslediti zbog radova, ali da je to prvenstveno interes svih Vranjanaca»!

S.Kostić

Komentari

To je tvoj prostor, "podzemni radovi" tuniko ne moze da dokaze nista, samo dopisuj nule, i na radnom nalogu, pkus na racunu...a onda ko na obikaznici, ima da tone zemlja, Alisa u zemlji cuda...dajtena izborima da najurimo, psihopate, kriminalce i hostaplere!!!

Било би логично да се ради парцијлно,до улице Саве Ковачевића и од ње до цркве али ови лудаци,по угледу на болесника Весића има све да раскопају.

Vidim pominju se cifre od kojih glava boli a naravno od tih novaca ce kao po obicaju neko debelo da omrsni ruke.
Iskreno mi je zao svih vranjanaca koji su glasali ovo neopisivo lidilo ali kao sto je red kod nas je svaka naredna vlast gora od predhodne.Doziveli smo da nam ljidi sa sumnjivim diplomamam vode grad dozvolili smo da nas ismejavaji i uzivaju u tome.Tako da iako nisam glasao za ovo lidilo bez svesti podrzacu ovu aktuelnu vlast u tome da besramno unistava sve.Narod je ovo odobrio pa sad nek gleda kako se prazne ulice i kako mladi ljudi idu porodicno trazeci iole normalan zivot.

Atmosferski odvod da ne plivamo kanuima? Optički kablovi telekoma kad se već radi ulica? Da ne bude asfaltiramo pa kopamo za par meseci?

Najnovije vesti

JS predala i listu u HANU »

Jedinstvena Srbija predala je, posle Vranja i Banje, i izbornu listu za lokalne izbore u Vladičinom Hanu. Naziv liste je...
ZutoCvece