BORBA PROTIV MRAKA sada u rukama JUGOELEKTRA

O javnoj rasveti u Vranju do kraja godine staraće se konzorcijum „Jugoelektra“ Iz Vranja i „Tesla sistema“ iz Beograda, odlučila je Gradska uprava u Vranju.

Sa pravom ili ne, građani sada očekuju da se mrak, koji se širio gradom prethodnih nedelja, makar suzbije ako ga već nije moguće rešiti.

Ali, i ova priča ima zanimljivu predistoriju.

Sada je sa ovim konzorcijumom potpisan ugovor vredan 9,19 miliona dinara za narednih šest meseci, da se brine o sistemu javne rasvete i unapređuje ga.

Ali, drugi ponuđač, koji je otpao na zbog više cene, a čije ime vlast van svake brige i pameti uporno krije, imao je za samo 30.000 dinara višu ponudu od prihvaćene, što je cifra ispod ozbiljnog razgovora u ovakvim relacijama.

Dalje, tamo gde stoji linkovanje ka ovom poslu pojaljuje se sasvim drugi posao, održavanje ulica, pa ili je ovde nešto sumnjivo pa vlasti kriju, ili je pak njjihova nsposobnost kolosalna.

Bilo kako bilo, vreme je da Vranje progleda. Pa bilo iz čijeg džepa.

SSB

Najnovije vesti

BOŽIČIĆ: Spremni za Inđiju »

- Iza nas u Radniku je teška psihološka nedelja nakon poraza od Vojvodine u Surdulici, ali smo sa ovim sjajnim momcima n...

KALINIĆ: Agresivno na Metalac »

- Metalac je mlada ekipa koju ne treba olako shvatiti, jer je u pitanju talentovan tim sa ambicijama za ulazak u viši ra...

Potvrđena KAZNA ZA RECKA »

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije odbila je žalbu Dragana Antića Recka, predsednika vranjskog Dinama, za ublaža...
ZutoCvece