Bojkot: Samo dva Banjčanina uvode parno grejanje

Petak 18. septembar bio je crni dan za poslanika Slavišu Bulatovića, predsednika GrO SNS u Vranju, Banjčanina koga je skoro 80 stanara u kompleksu stambenih zgrada u centru Vranjske Banje bojkotovalo, odbijajući da se priključe na daljinsko grejanje termalnom vodom.

Kako se saznaje na licu mesta, skoro svi stanari u zgradama od broja 73 do broja 81 odbijaju da se priključe na daljinsko grejanje, pre svega zbog čaršijskih priča da će prvo biti uvedeno grejanje u porodičnu kuću Bulatovića, a da će ostalima kasniti i stići tek duboko u grejnoj sezoni.

Sagovornik InfoVranjskih negira «da je odbijanje stanara da se priključe na grejanje dovelo u pitanje realizaciju čitavog projekta».

- Kakvog projekta ako Boga znate, ovo se u Banji radi bez projekta, prvenstveno zbog poslanikove kuće koja je u komšiluku, a toplifikacija pet stambenih zgrada je da se Vlasi ne dosete, jer se sve ovo radi samo zbog Bulatovića i nekoliko kuća njegovih naprednjaka - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Po njegovim rečima, «svega dva stanara su pristala da im se uvede daljinsko grejanje termalnom vodom».

- To dovodi samog Bulatovića u neugodnu situaciju, jer će ispasti da sve radi zbog nekoliko kuća, što će u neugodnu situaciju dovesti celokupnu investiciju u smislu nerentabilnosti i energetske neefikasnosti - «stručan» je sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Tacno necemo

Hahaha...Kostiću izvini

Uzecemo priključak koji važi 2 godine pa ćemo uvesti za to vreme. Nemamo svi novac odmah

Džabe asfaltiraše ulice sve raskopaše zbog Bulčutovića

Бале,

Не коментаришем овај текст већ начин на који ти пишеш, а на то ме је подстакао интервју дат од стране Тање Петернек Алексић у данашњем додатку Блица. Наиме, њен закључак или размишљање, назови га како хоћеш, гласи: " Постао је изазов супротставити се обиљу садржаја у медијима који популарност стичу показујући мане и ружне стране личности."
Ти и Врањске сте слика и прилика оваквог поступања.

Najnovije vesti

ZutoCvece