Boško Obradović obećao POMOĆ RADNICIMA nekadašnje „Koštane“

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović, prilikom boravka u vranjskom kraju tokom  vikenda, sastao se sa predstavnicima Inicijativnog odbora nekadašnje fabrike „Koštana“ i obećao „pomoć poslaničkog kluba te stranke u Skupštini Srbije naporima radnika da naplate svoja potraživanja“, potvrdio je za  InfoVranjske Milan Mihajlović, predsednik Gradskog odbora Pokreta Dveri u Vranju.

Mihajlović je saopštio da je „lider Pokreta Dveri u subotu imao radne sastanke, a da je u nedelju prisustvovao tradicionalnoj manifestaciji „Škembijada“ u Krševici“.

Osim sa ljudima iz „Koštane“, gospodin Obradović se sastao i sa predstavnicima Udruženja ratnih veterana, Pokretom žena Gradskog odbora Dveri i predstavnicima Gradskog odbora“, rekao je Mihajlović.

Po rečima Mihajlovića, Obradović je prisustvovao pomenu srpskim četnicima 1903-1912. na Šapranačkom groblju i liturgiji u manastiru Sveti Prohor Pčinjski.

S.K.

Najnovije vesti

Pobeda GRK-a za vrh tabele »

Ekipa GRK Mladost iz Vranja u nedelju je u okviru Prve lige “Istok” pobedila BSK iz Bujanovca sa 26:20, u utakmici koja...

Morava presušila u Lebanu »

Fudbaleri Morave iz Vladičinog Hana u 19, poslednjem jesenjem kolu Srpske lige «Istok», poraženi su u Lebanu od domaćeg...
ZutoCvece