Bivši trener Radnika u KAZAHSTANU

Milan Milanović, donedavno trener surduličkog superligaša Radnika, preuzeo je fudbalski klub Irtiš iz grada Pavlodara u Kazahstanu, piše Sportski žurnal.

Posle rastanka sa Surduličanima, Milanović nije dugo odmarao, već je sa kazahstanskim superligašem oročio saradnju do kraja naredne sezone, a sa mogućnošću da produži ugovor na dve godine.

Za ovaj angažman Milanovića presudne je bila njegova trenerska biografija i poznavanje ruskog jezika, navodi Žurnal, dodajući da će u narednim danima biti oformljen novi stručni štab Irtiša.

Milan Milanović je kao trener radio u više srpskih i inostranih klubova, a veoma je uspešno prošle sezone vodio surdulički Radnik koji je u minulom prvenstvu osvojio deveto mesto na tabeli Super lige, a prvu poziciju na tabeli pley out faze šampionata.

NIV

Najnovije vesti

Radnik krenuo u Antaliju »

Fudbaleri surduličkog superligaša Radnika krenuli su put Antalije u Turskoj na drugu fazu priprema za nastavak prvenstva...

TONČEV: Bude se socijalisti juga »

Novica Tončev, narodni poslanik i član predsedništva SPS-a najavio je da će posle razgovora sa socijalistima jugoistoka...
AluTerm plus