BINIĆ u SUKOBU INTERESA, ALEKSIĆ na čelu DINAMA

Jednoglasnom odlukom Skupštine FK Dinama iz Vranja za novog predsednika tog tela izabran je Predrag Aleksić.

Trećoj sednici Skupštine FK Dinamo u ovom sazivu prisustvovalo je 26 delegata, od ukupno 31 člana najvišeg klupskog tela.

Iako je bilo indicija da će se na mestu predsednika naći Dragiša Binić,  člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, to se nije desilo, zbog kako je navedeno, sukoba interesa.

BINIĆ stiže na ČELO DINAMA

„Ukoliko ne mogu da doprinosim razvoju kluba, koji je ubedljivo na prvom mestu i na pragu Super lige, budite uvereni da ću se sam povući. Ne bojim se odgovornosti.

Spreman sam da izdržim svaki napor i svaki napad. Ako ne možemo da obezbedimo sredstva, kluba jednostavno neće biti.

Vranje u svojoj istoriji nikada nije bilo u mogućnosti da se domogne ovako visokog plasmana u fudbalskom sportu“, rekao je Aleksić.

Aleksić je završio Gimnaziju u Vranju i Filološki fakultet u Skoplju.

Dugo godina je radio u prosveti, ali i u sredstvima javnog informisanja, a bio je i  direktor Poljoprivredne škole „Stevan Sinđelić“.

Dosadašnji predsednik Skupštine kluba, Igor Nikolić zahvalio se klubu na dosadašnjoj saradnji.

„Odlučio sam da mesto ustupim nekome ko može da pruži zapaženiju podršku.

Nisam u mogućnosti da klubu odgovorim na prvi način, tako da smatram da je moja dužnost da mesto ustupim nekome ko može da pomogne u  ostvarenju postignutih ciljeva.

Smatram da sam dosadašnjim radom, pre svega kao jedan od osnivača kluba, doprineo dosta ovom klubu “, istakao je Nikolić.

Za sekretara Skupštine FK Dinama izabran je Nenad Stošić Šiza, a za generalnog sekretara Danijela Mihajlović.

Stošić je naveo da su već napravljeni adekvatni koraci za rebalans budžeta i da će Dinamo dobiti određena finansijska sredstva.

„Nadam se da će lokalna samouprava i rukovodstvo grada prepoznati i svoj interes oko ulaska Dinama u Super ligu.

Upravni odbor se neće oslanjati samo na sredstva iz gradskog budžeta, klub aktivno radi na prikupljanju sredstava i od sponzora“, dodao je sekretar Skupštine.

Nenad Djorđević: Dinamu 2017. samo osam miliona

Za članove Upravnog odbora izabrani su Dragan Antić, Vojislav Veličković, Rade Novković, Dragan Krstić, Predrag Janković, Miroslav Kostić i Saša Stoiljković.

M. Mitrović

Komentari

Bruka i sramota. Skupština je formirala novo rukovodstvo sa ljudima koji se nikada nisu bavili fudbalom niti sportom. Izbor Nenada Stošića Šize za sekretara skupštine je tragedija. trenutno od predsednika kluba do članova upravnog odbora su ljudi koji služe kao "maska" za donošenje Odluka, klimanje glava jer su to 90% članovi Napredne stranke. Sve je ovo opasna stvar ali nigde da napišu kolko košta Dinamo za ovih mesec dana, koliki su troškovi Dinama na ime zarada, premija i koliko para raspolaže Antić Recko. Samo mogu reci da Dinamo za ovaj kvartal košta građane Vranja više od 8 miliona dinara za 11 prvenstvenih kola. To su pare ali gde su i kuda otišle to samo Bog zna

Šta dožive Vranje da Dinamo postana seljački klub iz Jelasnicu,sramota i Bruka za grad Vranje.

Skupština je sastavljena od istaknutih sportskih radnika i podobnih članova SNS-a

Najnovije vesti

Vranje SADI drveće!!!!!! »

Sasvim neočekivano i iznebuha, ogoljeno Vranje potpuno ruinirane životne sredine puključilo se u sasvim suprotnoj akciji...

KORONA NA JUGU: Dalje smirivanje »

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 397 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 91 je poziti...
ZutoCvece