BINIĆ stiže na ČELO DINAMA

Na Skupštini FK Dinamo, koja je zakazana za četvrtak 2. novembra u Vranju, biće izabrani novi predsednik Skupštine kluba, novi sekretar i novi Upravni odbor.

U izjavi za InfoVranjske Dragan Antić, predsednik i trener Dinama,  potvrđuje da će za predsednika Skupštine kluba biti izabran Dragiša Binić, funkcioner u Fudbalskom savezu Srbije (FSS).

„Tačno je, Dragiša Binić će biti predsednik Skupštine Dinama, jer može mnogo da pomogne da se ostvare velike ambicije našeg kluba u želji da se plasira u Super ligu Srbije“, ističe Antić.

Dragiša Binić je uspešnu fudbalsku karijeru započeo u FK Napredak u rodnom Kruševcu, zatim je nastupao za niški Radnički, a vrhunac karijere ostvario je u Crvenoj zvezdi gde je bio član tima koji je osvojio titulu prvaka Evrope i sveta 1991. godine.

Binić je kao član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije zadužen za regularnost takmičenja u srpskom fudbalu.

S. Kostić

ANTIĆ: Grad Vranje NE FINANSIRA Dinamo

Komentari

Koliko je Vranjaca u klubu Dinamo, s obzirom da kažete da želite da razvijate omladinski sport na lokalu? Znamo šta ti je cilj i zašto si toliko zapeo! !

Najnovije vesti

Trofazna distanca »

Dok nadležni apeluju na poštovanje protivepidemijskih mera, a neki od njih deci slave rođendane u zatvorenom, i u javnom...
ZutoCvece