BILI SMO PONOSNI RATNICI: ANTIĆ (službeno?) na VOJNOJ VEŽBI

Očigledno u sklopu kampanje ministra vojnog Aleksandra Vulina o nekakvom služenju vojnog roka u skraćenoj varijanti od 15 dana, na vojnoj vežbi se u Vranju nalazi i državni sekretar u ministarstvu za rad i socijalna pitanja, šef vranjskog SPS-a - Zoran Antić.

Kako prenose Južne vesti, ovih dana Antić je na vojnoj vežbi u vranjskoj kasarni, mada se nije čulo da po Vranju ima neka vežba, a svoje aktivnosti bivši gradonačelnik pedantno prati i na fejsbuku.

Antić je, pišu Južne vesti, rezervni potporučnik, a reč je o vežbi rezervista 40. komandnog bataljona.

- Čast je i veliki ponos, ponovo obući uniformu srpske vojske... Rezervne snage na redovnim aktivnostima... ŽIVELA SRBIJA i SRPSKA VOJSKA - napisao je Antić koji je iapk za medije odbio da komentariše ovu svoju aktivnost.

Verovatno u sklopu slobodnih aktivnosti, lider vranjskih socijalista je u utorak podelio i fotografiju sa svojim "drugarima iz vojske“ načinjenu u crkvi Svetog Atanasija velikog, zaštitnika Grada Vranja i pukovske slave.

SSB

Komentari

Otkači se od pobre više Stojančiću , zar ti nije dovoljno veliki šećer....

Ovo mi više deluje ko da Danijel provocira , botina od Stojančića

Danijel je dobar dečko ne lupetajte više , evo vladika ga zove svaki dan kod njega na čašicu razgovora

Danijel i Stojančić sve zakuvaju pa se sklone sa strane dok se svi nerviraju, nebuloze, doći će im kraj

Evo ko će nama da oslobodi Kosovo i Metohiju

Realno, ova zemlja je Podzemlje. Kusturičin film je postao stvarnost.

Sta reci: ha ha ha, HA HA HA!!!

Sad ozbiljno, da li i kada Antić radi u Beogradu? Ili je on fantomski zaposlen da bi primao platu? Jer da stvarno radi posao za koji je plaćen, morao bi bar da odlazi negde i vraća se odnekud radnim danima u radno vreme. Ovako on blejači i maskenbališe po Vranju i očigledno da budžetsku platu državnog sekretara od 120.000 dinara mesečno prima ni za šta. Posle se kao pitaju čemu protesti.

Zoran Antic pali topa, zatresla se sva Jevropa!
Zatresla se sva Jevropa!
Doso Siptar sve do Vranja, tu ce Zoran da ga ganja!
Tu ce Zoran da ga ganja!

КУД "Идиоти".

Ovoj pred uključenje u SNS. Kude su ti Antiću unutarstranački izbori? Nema gi, jer sledi stapanje. Zbogom! Srećno iščlanjet iz partiju koju ste prokockali. Slobinu stranku su pojeli politički beskičmenjaci.

Paradirao je on u uniformi , pa čak dolazio i na posao u uniformi za vreme bombardovanja ali samo po gradu i opštini.Đžaba uniforma, srce mu je kao u kolibrija.Jak je samo na rečima.Ako su nam ovakvi zevzeci državni sekretari i savetnici, ova zemlja nema apsolutno nikakvu perspektivu.

Antic je unistio sps u Vranju, licno on, radi svog interesa, treba za to da ispasta. Ostala je samo mala bagrica, videce na izbore ni cenzus ga nema, sram da te je nesreco. Ubio si sps

Političari su odavno bili dno-dna u Srbiji, ali sada se više i ne trude da prikriju koliko su nesposobni i glupi, već se otvoreno šale na svoj račun i štetu cele Srbije i srpskog naroda. Nije ni čudo što smo skoro svi napustili Srbiju, ostaju samo neradnici i lenji narod koji se zadovoljava mrvicama koje ostaju za političarima koji sve pljačkaju i uništavaju. Biti političar u Srbiji je najveća sramota. U političare idu samo propali ljudi u svojoj profesiji.

Najnovije vesti

Vranje dobija NOVI gradski SAJT »

Grad Vranje dobiće uskoro novi zvaničan sajt, javlja aktuelni gradski portal. Novi sajt planiran je u okviru projekta za...
ZutoCvece