BIKINI SUDIJA pomišljala i na SAMOUBISTVO

Sudija Marija Janićijević pomišljala je i na samoubistvo zbog situacije u kojoj se našla, čulo se u ponedeljak na njenom prvom saslušanju pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Vranju, a u slučaju u kome se za proganjanje optužuje Kragujevčanin Zvonko Cvetković.

Više tabloida objavilo je priču o vranjskoj sudiji Janićijević, sa nagim fotografijama za koje se tvrdi da su njene, a vranjska policija je u ovom slučaju, već nazvanom „afera bikini sudija“ uhapsila Zvonka Cvetkovića.

U prvom pojavljivanju pred tužiocem Janićijevićeva je potvrdila da je u dužen periodu bila predmet Cvetkovićevog proganjanja, i da je zbog toga imala ozbiljne lične i poslovne probleme, koji su kulminirali napisima u medijima.

- Iz iskaza žrtve može se zaključiti da je ona duže vmena šikanirana, proganjana i bila u strahu za sopstveni život - rekao je advokat oštećene Dragana Nikolić.

On je naglasio da je pred tužiocem otvoren i dosije Zvonka Cvetkovića, koji ima više krivičnih dela kao što su silovanja, potstrehivanja na samoubistvo, prevare i slično, zbog čega je već više puta bio u zatvoru.

- Sada su na redu saslušanja dva vranjska advokata koji su takođe žrtve ovog okrivljenog, a koji su kontakirali sa žrtvom u cilju zastrašivanja, da više neće biti sudija, da čak neće moći da bude ni advokat i slično. Sve konce je ovde vukao okrivljeni, a Marija je zbog svega pomišljala i na samoubistvo - rekao je Nikolić.

SSB

Komentari

U Alo pise CICULINA,tako da bi bila velika steta to da se desi ,gradjani Vranja ocekuju da bude MINISTAR PRAVDE.

Pozovite na saslusanje Marijine roditelje, oni su otvarali kapiju kada je optuzeni dolazio u svojstvu zeta u kucu. Tada mi komsije, nismo primecivali znakove suicidnog ponasanja, bas je bila vesela snaska, a doduse ni roditelji nisu krili odusevljenje zetom, doduse, u poodmaklim godinama. Na slikama se ne vide tragovi proganjanja.

Pomisljala na samoubistvo? Znaci radi se o labilnoj licnosti nedostojne profesije kojom se bavi. Cak ni ona ne veruje u sud i sudstvo, niti pravnu drzavu cim je tako nesto pomisljala. Jadno. Ovo je dokaz da ni sudije ne veruju sudu i da tu nema pravde i casti. Znaci, sve je tacno o njoj.

Etika,moral,kodeks,cast....dno

Pomisljala na samoubistvo!? Koliko je to za verovati? Znate li vic kad je muz uhvatio zenu u krevetu s drugim? K....o, rece on! Kako te nije sramota? Od cega bre saplku da me sramota, zasikta ona? Kako bre od cega, svojim ocima sam video kako ga drzis u rukama i namestas... E slepcu jedan, ja sam ga uhvatila da ga sprecim da to uradi, da te ne osramotim...

Niko ne pita odakle u vezi sa ovim likom sa tolikim krivicnim prijavama, postupcima, i slicno, a ona sudija, e sad problem...

I jaoo što me nasekiraaa,pa sad neću moći da spavam od brige za njom a ni u wc necu moći da idem zbog sekiracije....

A kako je SNS predlozi ovako kvalitetnog sudiju za Visi sud. Stole kojim veštinama te Marija ubedila da je strucna dostojna za sudiju Višeg suda.

Jos joj Stojan sada svedok

Bravo, jel deda ubedjivao SNS

Znaci po Nikinoj prici jedan kriminalac je ucenjivao ,zastrasivao i maltretirao dva advokata(najverovatnije clanove SNS-a)a oni su pretili i ubedjivali sudiju.E,pa ja mislim da nisu prijavili krivicna dela sto su bili duzni da ucine i zbog same cinjenice da su advokati a da su i sami cinili iste.Nesto ne vidim da su oni predmet istrazivanja tuzioca.Ili kad su beli medvedi u pitanju KZ ne vazi.I na kraju zasto je sudija privatno komunicirala sa optuzenim i slala mu slike i poruke.Otkad je to praksa u Sudu?

SISTEM TE LAZE NE VERUJ STA TI KAZE....

Hvala ti Maco,mnogo ti hvala...potvrdila si da STE CISTA HOBOTNICA....

~KurTizana naŠih Dana~

Из коментара на овај случај закључујем да се малограђански менталитет Врањанаца у спрези са најгорим особинама оријенталног (турског) менталитета одржао. Страшно! Само наивчине још верују да ће доласком у "град Боре Станковића" открити топлину и душевност. Какве заблуде! Турска раја то остаје довека! Битно је то да нико према закону не сме да објављује никакве а камоли компромитујуће (према нашем схватању компромитујуће) фотографије било кога. те према томе ствар је јасна: кривично дело је ту. Коначно, свакога од нас неко може да сними а да ми то не приметимо на плажи! Може и на нудистичкој. То му не даје права да објави такве фотографије. Увреда судије као службеног лица је поготову тежак деликт. Стидите се погани малограђани Врањанци. Драго ми је да сам одавно напустио ту баруштину. Дабогда се никад не вратио!!! Ненад Петровић, књижевник.

Najnovije vesti

ZutoCvece