BIBLIOTEKA: Oko 28.000 dinara na telefonske račune

Zaposleni u Javnoj Biblioteci „Bora Stanković“ su za usluge mobilne telefonije u prvih pet meseci tekuće godine potrošili ukupno 27.980 dinara.

Najveća potrošnja zabeležena je u aprilu, 6.000 dinara, a najmanja u februaru, 5.099 dinara.

Mesečni troškovi zaposlenih u ovoj ustanovi iznose 624 dinara, a troškovi direktora od 4.475 dinara do 5.376 dinara.

Biblioteka ima jednu ugovornu obavezu na telefonski aparat koji je kupljen 11. juna 2015. godine sa rokom otplate od 36 meseci. Ugovor je sklopio prethodni direktor i on je vezan za broj telefona direktora, navodi se u odgovorima ove ustanove na pitanja Info Vranjskih.

U mesecima februar (180 dinara), mart (600 dinara), april (750 dinara) i maj (600 dinara) na telefonskom broju direktora bile su omogućene usluge VAS servisa (usluge sa dodatnom vrednošću) što je dovelo do naplate usluga koje nisu zahtevane. Nakon toga su sve usluge VAS servisa isključene za sve brojeve mobilnih telefona u poslovnoj mreži, kako se isto ne bi ponovilo.

Telekom Srbija je operater sa kojim Biblioteka ima sklopljen ugovor, a u naznačenom periodu nisu kupovani novi telefonski aparati za potrebe ustanove.

Komentari

Vesna vracaj se sa Vlasine i pokazi spisak koji su ti dali oni iz opstine.Treba da juris radnike.Sta se krijes moras da otpustas.Ali neces mirno da spavas.

Najnovije vesti

ZutoCvece