BEZ MILOSTI: U Komradu OTPUŠTENO 14 RADNIKA jer su štrajkovali

Radnici vranjskog «Komrada» zaposleni na iznošenju smeća preko Agencije „Vid Art“ dobili su otkazna rešenja zbog učešća u štrajku, saznaju InfoVranjske.

- Otpušteno je 14 radnika štrajkača, to je osveta zbog štrajka koji je bio kompromitujući i za Agenciju i za «Komrad». Štrajkačima se zamera da su štrajk morali da prijave dva dana unapred i da prijave policiji okupljanje na Trgu Bakije Bakića u Gornjoj Čaršiji. U svojoj osvetoljubivosti, znači, u Agenciji „Vid Art“ nisu imali milosti ni za činjenicu da su u pitanju neuki, a izmučeni radnici, preko toga se prešlo kao preko blata na seoskom putu - gnevno konstatuje sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «ipak, ima nade za otpuštene radnike koji su svi romske nacionalnosti».

- Neki od otpuštenih radnika sreli su se u Kancelariji za romska pitanja Srpske Desnice, u ponedeljak 13. januara u Gornjoj Čaršiji, sa vodećim ličnostima ove stranke i oni su obećali pomoć. Vreme će vrlo brzo pokazati da li će stvarno «desničari» pomoći otpuštenim radnicima koji spadaju u najsiromašniji sloj vranjskog stanovništva, ili će to biti samo prazna priča političkog marketinga ove stranke - u dilemi je sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, zbog svog ropskog položaja, radnici «Komrada» koji obavkjaju poslove iznošenja smeća, stupili su u štrajk u četvrtak 9. januara i održali protest na centralnom trgu Bakije Bakića u Gornjoj Čaršiji.

S. Kostić

Komentari

Sto vam sada Desnica ne pomogne nego samo pusta obecanja.

Idite kod Čedu Stanimirovića.

Ce gi pomogne kod cedu anesteziologa u penziju

Hitler jugend

Ajmo Bulatovicu, desnica je tvoja. Pomogni ljudima. Imas sad i Gocu u Narodni pa ih tamo zaposli ili si tamo zaposlio sestre i zene celnih ljudi iz Desnice a za ove ljude koji su radili za 25.000 nema mesta jer traze minimalac koji im sleduje po zakonu. Desni patriotizam.

E bruke zive jadan narod,pa treba sad da svi strajkuju nema iznosenja i kraj.sta zezaju ovu sirotinju.

Koja tuga i žalost. Jedini koji rade u komrad i to da plaćaju računi i njih zajebavate i iživljavate se. Gde li će vam duša jer savest i obraz odavno nemate.

osveta,zastrasivanje,
izivljavanje
sram vas bilo

Najnovije vesti

Pao sa PET KESICA marihuane »

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su G. R. (1998) iz okoline ovog grada, zbog postojanja os...
ZutoCvece