BEZ MILOSTI: Stalno poskuljenje putarine kao UTERIVANJE PAMETI

Od otvaranja novog puta kroz Grdelicu, u ponedeljak je već drugi put poskupela putarina.

Prvo poskupljenje od 1. jula ove godine iznosilo je čak 50 odsto, jer je putarina na relaciji recimo Vranje - Preševo koštala 110, da bi poskupela na 160 dinara.

Sada je namet građanima još veći - vožnja do Preševa sada bi znanično trebalo da košta 170 dinara, do Bujanovca 50, do Hana 90 (!) dinara...

Nova cena od Doljevca do Vranje je 430 dinara, dok je relacija od Leskovca 210 dinara.

Cene jesu astronomske i stalno rastu, ali, ne treba brinuti - niko vas ne tera da se stalno vozite.

SSB

Komentari

Pa mora se zbirav pare da se krpi nov autoput

Uskratiti ljudima kretanje i pravo da dodju od jedne do druge tacke, zadovolje kulturne, sportske i socioloske potrebe, vezuje ih za stan, krevet i televizor, kao osnovno sredstvo manipulacije sto je i osnovni cilj ovog rezima.

Plate u JP " Srbija putevi " su impresivne, drže monopol pa im se može da vade krv narodu.Novozapošljeni partijski poslušnici su uvećali troškove, pa su tu bonusi,dnevnice i sve ostale privilegije.Puteve prave na kredit, imaju abnormalne prihode a sem autoputa sva ostala putna infrastruktura je na nivou afričke zemlje.Pogledajte ulice u gradu a tek sela, žalosno i jadno.Postavlja se pitanje, gde ide ogromna dobit koju firma ima od naplate putarine osim na plate parazita i malog broja jadnika na naplatnim rampama?

Najnovije vesti

MUP: Pali i prodavac i kupci »

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su Vranjanca I. S. (1978), zbog postojanja osnova sumnje d...
ZutoCvece