BENZINSKI RAT: U petak besplatan benzin!

Benzinski rat u Bosilegradu nastavlja se punom snagom.

Suština sukoba leži u činjenici da u ovom gradu postoje dve bezinske pumpe - jedna legalna, „Dukoil“, na izlasku iz grada prema Bugarskoj, i jdna nelegalna, za koju se pretpostavlja da se nalazi u vlasništvu lokalne vlasti ili njima bliskih ljudi.

Vlasnik „Dukoila“ suočio se oko mesec dana sa inspekcijom, koja mu je zatvorila pumpu na određeni period, za oko 500 evra neslaganja po knjigama.

- To su pre svega dugovanja naših radnika, ali inspekcija to nije želela da uvaži. Opravdano sumnjam da nam je inspekciju poslao lično predsednik opštine Vladimir Zaharijev, jer mi smo mu jedina konkurencija, i to zakonska - kaže vlasnik „Dukoila“ Nikola Stojančov.

Stojančov, koji je i vlasnik hotela u Bosilegradu, odlučio je da za ponovo otvaranje „Dukoila“, u petak, po isteku kazne, svima koji na pumpu dođu, benzin deli besplatno.

- Želimo veliko otvaranje, mi smo jedino sigurno snabdevanje građana Bosilegrada, i tako će i ostati. Pravna država mora da reaguje i omogući nam da ozbiljno radimo, i pored svih prepreka koje nam nameće lokalna vlast - jasan je Stoančov.

SSB

Komentari

Ajde gosn. Stojančov samo bre kukaš šta smeta druga pumpa reci mi... Igrom slučaja sam par puta bio gore na vašoj pumpi gorivo je skuplje za 5 i vise dinara od pumpe u Surdulici... Gas je bio 90 dinara.... Smeta malo konkurencija a... Treba da se otvori jos jedna pumpa... Kao i jedan malo jaci supermarket... Cene su kod vas kao da zivite u paralelnom univerzumu....

Ne smeta izgleda gospodinu Nikoli, već nekom drugom, zar ne čitaš da su pumpu zatvorili, da bi se posle toga gorivo prodavalo nelegalno iz cisterni bez ikakve kontrole.Pa ti vidi sad ko će tu da zaradi dobro.

Zoko, Zoko opet ja... Pazi ja sam procitao al ti nisi.... Gledaj dosla inspekcija na pumpuuuu i pronasla manjak od nekih 500 eura i zakatancila pumpu... To ie Zoko normalno veruj mi... Kaze u jednoj izjavi da je davao gorivo bez pokrica tj. para ili ti veresiju.... To je zabranjeno.... Ukoliko dajes veresiju moras da imas pare da taj manjak pokrijes iz svog dzepa pa tad se ti ganjaj sa ljudima za novce.... Sta je inspekcija trebala da uradi.... Sto on nije uplatio tih 500 eura i da bude miran.... A sto se tice dal je druga pumpa nelegalna neznam... Ako je drzava dala zeleno svetlo onda...... Takozvano interventno snadbevanje.... A i ta pumpa sto je zatvorena kolko samo puta sam sipoo gorivo i gas... Znas li kolko puta sam dobio racun... I bezobrazno je sto u tom siromasnom kraju su cene gasa 90 din.... A gorivo skuplje... Ako si odozdo znas da ljudi idu i sipaju u Bugarsku ako ih put nanese tamo.... Tako da za Bosilegrad mpzemo da pricamo jos dugo dugo....

Druga pumpa direktno iz cisterne predsedniku opstine u djep.

Pa znao sam ja, kao i ko po Srbiji u raznim gradovima, par dana zatvoven lokak(kafić,restoran, benz.pumpa)itd i počne sa radom. Plati pa se lepo klati

Najnovije vesti

Recko ozbiljno IZGRAFITIRAN »

U Vranju su, pretežno na stadionu „Jumka“ i u okolini, u subotu ujutru osvanuli plakati i parole protiv Dragana Antića R...
ZutoCvece