Banjski SPS predao listu

Banjski socijalisti su konačno predali svoju izbornu listu za odbornike Gradske opštine Vranjska Banja, saznaju InfoVranjske iz izvora u Opštinskom odboru SPS u ovom mestu.

Odbornička lista za izbore na nivou banjske opštine ima svih 19 kandidata, koliko po novoj odluci Skupština Gradske opštine ima odbornika.

Prvi na listi banjskih socijalista je Ivica Milenković, ekonomski tehničar iz Vranjske Banje, drugi je Marko Stojilković, takođe Banjčanin, strukovni ekonomista, dok je na trećem mestu Smilja Mitrović, diplomirani inženjer zaštite bilja.

Na broju četiri izborne liste SPS u Vranjskoj Banji je Vladica Stošić iz Vranjske Banje, vozač motornih vozila, a na petom Maja Đorđević, diplomirani inženjer zaštite životne sredine.

Zanimljivo je da se prvi čovek banjskih socijalista Žikica Antanasijević, inače član Gradskog odbora SPS u Vranju, diplomirani inženjer poljoprivrede, našao na jedanaestom mestu, a diplomirani inženjer šumarstva Stanko Petković, jedan od osnivača SPS u Banji, zauzeo šestu poziciju na odborničkoj listi svoje partije.

S. Kostić

Komentari

Dobra lista! Sve najbolje

A be Babacko ti danima pisa kako SPS ne moz da zbere potpisi u banju.I sga ladno objavis da su predali.Pa kako be Babacko.Znajes li sto pises.

Sve najboljeee!!!

Smilja nije uspela preko SNS da zaposli svog Panića i pored love za Bulata pa će sada preko SPS.

Za razliku od drugih ova lista je skroz korektna. Ostale porodicne liste su cirkus iz kuću svi na listu i muz i zena i dever i cela familija.

Najnovije vesti

Drugi protest SLOBODARSKOG VRANJA »

U Vranju je u petak održan drugi po redu protest građana zbog celokupne situacije u zemlji. Protest je počeo pred značaj...

TOP SOFA: PANIKA zbog korone »

Priča koja sledi dolazi iz „Top sofe“ i njene fabrike u Bunuševcu, ali se može odnositi na bilo koju vranjsku, pa i srps...
ZutoCvece