Banjske muke socijalističke

Opštinska organizacija SPS u Vranjskoj Banji još uvek nije predala listu za lokalne izbore na teritoriji Gradske opštine, saznaju InfoVranjske.

- Razlog je nedostatak potrebnog broja potpisa, 200 koliko je potrebno za listu za učešće na izborima za odbornike Gradske opštine. Banjskom SPS nedostaje tridesetak potpisa, ali do 5. juna ima vremena da se obezbede potpisi - saopštava sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «teškoće u prikupljanju potpisa banjskih socijalista su očekivane u forumima SPS u Vranju i Vranjskoj Banji».

- Neaktivnost banjskih socijalista lupa im se o glavu, kao i ubeđenje da je Banja uvek bila socijalistička. Vremena su se mnogo promenila kada su naprednjaci uklonili SPS sa trona lokalne vlasti. Banjčani su im okrenuli leđa i priklonili se vladajućoj stranci, a to su radili i kada je SPS bio na vlasti, nisu marili za opoziciju. Uzrok ovog neuspeha su i banjski kadrovi u SPS, uglavnom puleni predsednika GrO Zorana Antića - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala potencira «da ni koordinatorska logistika nije pomogla godinama «nevidljivim» banjskim socijalistima da prikupe dovoljan broj potpisa za odborničku listu»!

- Od 2016. kao da nema socijalista u Vranjskoj Banji, pojedinci su posle godinu i po dana opozicionog preživljavanja došli do radnih mesta, naravno, dobro plaćenih, pa ne mare ni za partiju, ni za ideologiju, ni za Banju i Banjčane, što im se ovih dana vraća poput bumeranga - ističe sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Slavomire ne lupaj! Totalno su ti pogresne informacije! Kad ti treba neka informacija trazi je na pravo mesto nemoj da se informises od tih sto bi voleli da bude kao sto si i napisao. Socijalisti su u Vr. Banji sakupili 220 potpisa i plus 40 sakljupljenih u Vranje. To ti je ukupno 260 licno dovedenih i overenih potpisa za razliku od drugih!

Slavomire ziv ti ja posalji mi adresu da ti svaki dan donosim hranu da ne jedes govna non stop!

21.Vek.. Demokratija, sloboda medija, misljenja, pisanja.. Pisem sta hocu, i kako hocu. Kafa 100 din, malo li je?! Platite i vi, i dobicete tekst. P.S. i da, nit' LUPAM ( u serpe)… nit' se HRANIM TOLIKO ZDRAVO, jedem sta mi se jede.

Može Kostić i da jede ono što se ne jede, ali jedno sigurno. SPS se obrukao u Banji. Tu stranku su vodili ljudi koje nije interesovao narod već karijera i lični interes. Sve što SPS sada radi u Banji je na mišiće. Vodeći socijalisti su se otuđili od naroda i poželeli da u prvobitnoj akumulaciji kapitala postanu kapitalisti. Njihovi istaknuti članovi stoje kapitalom iz mnogih veleprodaja, hladnjača, trgovinskih lanaca. poljoprivrednih apoteka, stambenih zgrada u izgradnji.... Gladan narod to vidi.

Najbolje da vi noke dovede 30 fualera i prijavi gi u banju, em potpisi em glasovi... ev zene ce vi ....

Najnovije vesti

DJB: Pretnje su NEDOPUSTIVE »

Gradski odbor DJB najoštrije osuđuje konstantne napade i teror nad novinarima i urednikom portala Info Vranjske. - Ne m...

NUNS: Novi napad na Info Vranjske »

Nezavisno udruženje novinara Srbije obaveštava javnost i nadležne organe da su novinari portala Info Vranjske ponovo izl...

PRAVI DANHIL ponovo u Vranju! »

Kompanija British American Tobacco (BAT) saopštila je u utorak da je započela je proizvodnju jednog od svojih najpoznati...
ZutoCvece