BANJKA najlepša BANJČANKA

Sanja Cvetković (20) iz Vranjske Banje pobednica je ovogodišnjeg takmičenja za „Mis Karanfil devojče“, na manifestaciji koja je ovog vikenda održana u Banji, tradicionalnim „Danima karanfila“.

U konkurenciji je bilo 13 devojaka, a pobednica je nosila redni broj 7.

Plato ispred Specijalne bolnice u Vranjskoj Banji ugostio je učesniike i takmičare u dva dana, a ni gostiju nije manjkalo, mada je priredba zaista daleko od svojih najslavnijih dana.

Za prvu pratilju izabrana je Teodora Sirmić iz Vranja, za drugu Milena Stojković iz Vranja, dok je za „Mis šarma“ izabrana Milica Stevanović iz Vladičinog Hana.

Kako javlja gradski sajt, posle izboora goste je zabavljala Edita Aradinović, dok će na završnoj večeri festivala u nedelju nastupiti ,,Neverne bebe’’, treći put na istom mestu u isto vreme u poslednje tri godine.

NIV

Komentari

Senta nindža uručuje lente.A kola parkira gde stigne na pešački,kao ratni vojni invalidi nisam mogla da predajem na pešački od njegovo vozilo ispred Načelstva okruga Vranjskog.

Bas je lepa i mis sarma takodje!!!! BRAVOOOOO!!!!!!

Izabraste najlosu. Po ciju li preporuku i nije iz banju nego iz Kumarevo. I brzo donesoste odluku preteknaste voditelje. Zna se nikad nije pobedila najlepsa vec sve preko veze. Kad biraju nekompetentni koji pojma nemaju o lepoti.

Po najavi voditelja odmah se videlo da ce kandidatkinja pod r.br.7 pobediti.

Samo maloumnima bi bilo cudno da nije iz banju

MA TOJ NEKA JE ALI HIT JE STO SU MED8CINSKE SESTRICE U STIKLE I TORBICE BILE U POLJANICU POMOC GRADJANIMA .PA TAKOJ LI SE DOLAZI PO SELA.STA JE VUCKO REKO CE VI ODUZME SHANEL KINESKE TORBICE

Najnovije vesti

PALA MIRBA među socijalistima »

Socijalisti na jugu Srbije ne miruju, nego, sudeći bar prema najnovijim dešvanjima, prave ozbiljne pripreme za naredne i...
AluTerm plus