Banja UNIŠTENA, ali ima POSLANIKA

Vranjska Banja je potpuno opustošeno mesto koje mladi masovno napuštaju poslednjih godina, uprkos činjenici da je iz ovog mesta narodni poslanik Slaviša Bulatović, zajednički je imenilac posebnih saopštenja članova Demokratske stranke i Nove Srbije iz ovog mesta.

- Vranjska Banja osam godina nakon poslednjeg popisa stanovništva ima više od hiljadu žitelja manje u odnosu na 2011. godinu, stigavši do broja ispod 5.000 stanovnika, dok je na teritoriji Gradske opštine više od 2.000 žitelja manje. Srba ima manje desetak odsto, a Roma čak 14 odsto - navode članovi DS iz Vranjske Banje.

U nešto drugačije intoniranom saopštenju Nove Srbije u prvom planu je upozorenje da je Vranjska Banja ekonomski potpuno opustošena!

- Zatvoreno je u ovoj nesrećnoj Banji u periodu naprednjačke vlasti sve što se moglo zatvoriti. Hotel «Železničar», «Simpo Cveće», «Živinoprodukt»... «Rasadnici» nikako da prorade, železnička stanica ne radi noću, ulice su pune rupa, nije otvoren nijedan novi proizvodni pogon... Realni sektor ne interesuje SNS, već zapošljava svoje članove u javnom sektoru, pa nigde, ni u Srbiji niti u svetu, nemamo zločin javnog sektora nad realnim kao u Vransjkoj Banji koja je propala bez nade da se uzdigne - zaključuju Novosrbijanci iz Banje.

Zajedničko u inače posebnim saopštenjima demokrata i Nove Srbije je konstatacija «da poslanika Slavišu Bulatovića Vranjska Banja nimalo ne zanima, već je posvećen ličnom bogaćenju»!

- Kako drugačije objasniti činjenicu da je u Bulatovićevom dvorištu vozni park vredan 30.000 evra, to govori šta ga interesuje u njegovom političkom angažmanu. Uprkos stalnom ponavljanju da je «pred Banjom godina razvoja», ta godina nikako da dođe i zaustavi jak talas migracija Banjčana - poručuju odvojeno jedni od drugih banjske demokrate i Nova Srbija.

Prema poslednjim podacima Republičkog zavoda za statistiku, zaposleni u Vranjskoj Banji sa prosekom od 32.580 dinara zauzimaju poslednje mesto u Srbiji!

S. Kostić

Komentari

Uuu, jak poslanik. Dobar samo sebi i za svoj džep. Ko neki fikus sedi u skupštini, nikada i ništa nije rekao, ali ume da trpa dnevnice u džep. Sramota i bruka jedna.

Glavco, gledaj sebe a Bulata našeg predsednika i poslanika ostavi na miru ...

DA SE TI S.KOSTICU MALO SAGNES NARODNOM POSLANIKU.

Pesnice, Banja propada jer se nisi ozenio....

Saso botu,mozes li ti da se malo sagnes S.K?Gde sa dosljacima i to sa planina,Vranjska Banja moze da dozivi svoj razvoj.Pa njega i njegovig tatu,zanima samo pljacka narodne i drzavne imovine i ostvarivanje licnog interesa.Pa on jadnik kada je sa zenom vodio trafiku napravio je ogroman minus i on takav nepismen treba da razvija Banju.Jadna je Banja i Srbija sa takvim poslanicima!.

Kakav bre poslanik izvukli ga iz Simpo kao poslusnika pa aj idi da pravis guzvu u skupstinu ali da cutis jer si glup nista neznas da pricas pametno nego sedi i cuti a koliko je para uzeo pre toga i nista ne vraca ljudima strasno u svim firmama ima kombinacije samo drpa i drpa ali sve ve doci na naplatu a sto se izivljava sa clanovima stranke to ce tek da vidi pa kad to dodje na naplatu a uskoro ve doci pod hitno da se smeni
Disicu ovo ti je najveca greska

Jel to beše onaj što je u nekoj vukojebini (Podgorica, beše) stekao diplomu i postao stručnjak za pomorsko pravo? Zamislite da svaki dan putujete na relaciji Banja-Podgorica. Predavanja, vežbe, nadoknade propuštenih vežbi, konsultacije, overe osam semestara, 30-40 ispita. Nespavanja pred ispite, padanje na istim, prolivi i povraćanja od ispitnog stresa, ponekad i histerija zbog ispita. Šta je čovek istrpeo? A vi se sa njim sprdate.

Najnovije vesti

RECKO pozitivan na KORONU »

Dragan Antić Recko, šef stručnog štaba vranjskog prvoligaša Dinama, pozitivan je na virus koronu, piše portal Mondo.Prem...
ZutoCvece