Banja subotom bez stomatologa

U Zadrvatsvenoj stanici u Vranjskoj Banji odlukom rukovodstva Zdravstvenog centra u Vranju subotom ne radi stomatološka služba, saznaju InfoVranjske iz izvora u najvećoj zdravstvenoj ustanovi na jugu Srbije.

- Voljom rukovodstva, Banjčani subotom nemaju više stomatologa u svojoj ambulanti, što niko pametan ne može da razume, prvenstveno, zašto su stomatolozi iz Banje tim danom prebačeni u Vranje, a ne rade u Banji kao što je bilo do sada -, napominje sagovornik InfoVranjskih iz ZC Vranje.

Po ovom izvoru, subotom je bez pomoći stomatologa ostalo desetak hiljada potencijalnih pacijenata.

- Znamo da Zdravstvena stanica u Banji ima široko gravitaciono područje na kome živi oko 10.000 ljudi. Tu, naravno, izuzimam jedino Krivu Feju koja ima svog stomatologa u ambulanti, pa ovo prebacivanje stomatologa iz Banje kako bi subotom "pojačali" stomatološku službu u Domu zdravlja niko ne razume. Zato se pitamo čiji je to gaf, rukovodstva Doma zdravlja nije, već rukovodstva ZC Vranje koje o svemu odlučuje, a tako nešto niko od direktora nije radio, pa ni Dragan Veličković, prethodni direktor koji je imao veću širinu od sadašnje direktorke Ljiljane Antić -, zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Istovremeno, u Vranjskoj Banji iz redova građana čuju se sve glasniji protesti protiv ovog postupka rukovodstva ZC Vranje koji su subotom desetak hiljada potencijalnih pacijenata ostavili bez stomatološke službe.

Najnovije vesti

TOP SOFA: PANIKA zbog korone »

Priča koja sledi dolazi iz „Top sofe“ i njene fabrike u Bunuševcu, ali se može odnositi na bilo koju vranjsku, pa i srps...
ZutoCvece