BANJA: Ostavke, zapošljavanja i SNS

Sednica Skupštine Gradske opštine Vranjska Banja, u petak 26. oktobra, protekla je u znaku imenovanja novog zamenika predsednika opštine Negovana Tasića.

Pre nego što će Tasić zauzeti to mesto, ostavku je morao da podnese, iz „ličnih razloga“, dosadašnji Sentićev zamenik Dobrivoje Marinković.

Negovan Tasić je inače veterinarski tehničar, bivši socijalista i novosrbijanac.

- Taj i takav Tasić sada je zamenik predsednika, uz to i naprednjak bez posla, čovek rođen za ova vremena, večiti lojalista i podoban svakoj garnituri na vlasti - navodi sagovornik InfoVranjskih iz banjske opštine.

Sa druge strane, jvnosti su, izgleda, poznati i razlozi zbog kojih je dosadašnji zamenik Marinković „pristao da podnese ostavku“.

- Tasić je bez posla, nekada je radio u Veterinarskoj stanici u Vranju, zatim u privatnoj veterinarskoj ordinaciji «Gorbanvet», a zatim se našao na «belom hlebu», pa ga valja zbrinuti. SNS je problem rešio tako što je ćerku Dobrivoja Marinkovića zaposlio u «Parking servisu», ali po cenu ostavke, kako bi se upraznilo mesto za Negovana Tasića - detaljno objašnjava sagovornik InfoVranjskih iz Gradske opštine Vranjska Banja.

Podsećamo, pre manje od dve godine, u Uslužnom centru u Vranjskoj Banji zaposlena je supruga Negovana Tasića!

S. Kostić

Komentari

Čemu služi zavod za zapošljavanje?Veterinarski tehničar na tako odgovornoj i visokoj poziciji?Vi ste jedna obična lakrdija od vlasti , koja zajebava ovaj narod.Totalno moralno posrnuće društva i šta da očekujemo? Bolji život sa vama na vlasti?

Celo rukovodstvo opštine Vranjske Banja su sa završenu vanrednu veterinarski školu. Uzas

ma sto radite sa onuj natasicu sto ve izdade kod niku nesto se tuj dogadja ce bidne novo uposljavanje a buki takoj li je

Negovan strovac??? Majko moja, begajte odavde, unistise sve, zatrovali su svaki pedalj ove zemlje. Srbiju ke zadesio Cernobil!!!

Имате кучкара за председника, ветеринарског техничара-штровача за заменика, још овчара да именујете за секретара и комплетна сте екипа. Само напредно.

Pa i predsednica skupštine je završila vanrednu veterinarsku školu. Kolege

Imamo i ovcicu na funkciji predsednice Skupstine koja je vanredno zavrsila srednju veterinarsku skolu.Zlatno doba Srbije u obrazovanju,znanju i postenju.Sa ovakvim kadrovima sigurno ulazimo u Evropsku uniju.

Najnovije vesti

Veliki požar u naselju Raška »

Kako javljaju čitaoci Info Vranjskih sa lica mesta, u petak uveče u jednoj porodičnoj kući u naselju Raška izbio je veli...

Da li je bilo ŠTRAJKA U SIMPU? »

Žene zaposlene u proizvodnim pogonima vranjskog «Simpa» obustavile su rad u četvrtak 15. aprila u 12,30 sati zbog neispl...
ZutoCvece