BANJA i dalje pod snegom!!!

Vranjska Banja i dalje je pod snegom, i to debelim, iako sneg na ovom prostoru ne pada već desetak dana.

Opravdano se postavlja pitanje da li neko uopšte vodi računa o ovom mestu, jer je ono u subotu slavilo Dan opštine pod ovakvim uslovima, dakle ni za praznik se nisu potrudili da bar malo srede situaciju!

Na slikama se lepo vidi ulaz u Banju, i još lepše se vidi kako vlasti vode računa o ovom mestu.

Osim - svaka čast - nema druge konstatacije na ovoliku količinu nebrige i zapuštenosti, koji i građani Banje papreno plaćaju privatnicima i ljudima koje su izabrali da brinu o njihovim javnim interesima.

SSB

Komentari

Ajde bre novinari vi se sekirate za Vranjsku Banju, šta će da kažev onda gospoda u Beograd.Nenavikli da idu malka pešice, sg došao djavo po svoje, pa mrznu ko kučiki po Bgd dok im saobraćaj u kolaps.

Nisu novinari krivi sto su na vlasti bagra i fukara sto ne zna za red i poredak . Kriv je narod sto sve trpi kao ovce...sta ovcama znaci rasciscen put ...ili sto ucenik osmog razreda dobija nagradu zbog "svetckog"takmicenja kako pismena glavna sestra na specijalizaciji rece. ZADRUGA...nista drugo.

Najnovije vesti

Vranje dobija NOVI gradski SAJT »

Grad Vranje dobiće uskoro novi zvaničan sajt, javlja aktuelni gradski portal. Novi sajt planiran je u okviru projekta za...
ZutoCvece