Banja dobija Biblioteku

Javna biblioteka «Borisav Stanković» otvoriće uskoro odelenje u Vranjskoj Banji posle više od pet godina od kako je ono zatvoreno u ovom mestu.

Odelenje Biblioteke u Banji biće smešteno u prostorijama nekadašnje «Apoteke Vranje», preko puta OŠ «Predrag Devedžić».

Pre osam godina Biblioteka je u prostorijama Zemljoradničke zadruge «4. juli» otvorila svoje odelenje, ali je pre pet godina ono zatvoreno zbog isključene električne energije, a Biblioteka je na ime zakupa ostala dužna banjskoj zadruzi 1,3 miliona dinara.

U međuvremenu, ZZ «4. juli» prodala je privatnom licu lokal u kojem je bila smeštena Biblioteka, pa je novo rukovodstvo Biblioteke na čelu sa direktorom Zoranom Najdićem potražilo novo rešenje u prostorijama nekadašnje državne apoteke.

Prema saznanjima InfoVranjskih, Odelenje Biblioteke u Vranjskoj Banji treba da počne sa radom u drugoj polovini januara ove godine.

Komentari

Иначе је одеЉење, а не одеЛење.

Kazite Bulatovicu neka ode na otvaranje, da oseti draz ulaska u biblioteku. Sa njegovim recnikom vidimo da je izgubio bukvar prvog dana skole, koji do dan danas nije pronasao, tako da nije mogao ni da ga procita!

Novo radno mesto.Šta ce sad ko ga uzima sps ili sns..Sps obecao na Krstinog sina a on majstor i kamerman, ali mjslim da ce da ga uzme sns.Pa nisu oni ludi da daju takvo mesto sps-u.Tuj si treba žensko čeljade nekako ne ide muško..

Najnovije vesti

Veliki požar u naselju Raška »

Kako javljaju čitaoci Info Vranjskih sa lica mesta, u petak uveče u jednoj porodičnoj kući u naselju Raška izbio je veli...

Da li je bilo ŠTRAJKA U SIMPU? »

Žene zaposlene u proizvodnim pogonima vranjskog «Simpa» obustavile su rad u četvrtak 15. aprila u 12,30 sati zbog neispl...
ZutoCvece