Banjčani protiv žurke

Građani Vranjske Banje, žitelji naselja Đosiki, Burdinci, Komuna, dakle, bliskih balon Sali i bazenu, nezadovoljni su zbog održavanja žurki u ovim objektima i buke koja traje do duboko u noć, saznaju InfoVranjske iz izvora u pomenutim banjskim naseljima.

- Prođe par dana, eto žurke na bazenu, buka i galama, dosta toga neartikulisanog što se čuje tamo, sve to stvara nemirne i burne noći, pa nema ni spavanja ni gledanja televizora, od buke i galame ne može ni jedno ni drugo -, gnevno komentariše Banjčanin iz ovih naselja.

Ovaj Banjčanin upozorava JP "Uprava Banje", koja drži bazen i balon salu, da preduzme odgovarajuće mere zbog građana susednih naselja.

- "Uprava Banje» umesto da se bavi uređenjem gradskog građevinskog zemljišta, što joj je osnovna nemana, izradom potrebnih projekata na polju infrastrukture, da naplati svoja potraživanja od korisnika toplovodnog kanala koja premašuju 30 miliona dinara, ona organizuje – žurke!? Pa kad je već došlo dotle da mora da ih organizuje, i to jednostranačke žurke, jer se i u žurke umešala politika, gde im je fiskalna kasa, fiskalni račun za usluge, pa nije valjda došlo dotle da državna firma krade svoju državu -, u dilemi su nezadovoljni Banjčani, žitelji ugroženih naselja zbog noćnih aktivnosti JP "Uprava Banje".

Gnevni Banjčanin, na kraju, navodi detalje bliskog susreta sa direktorom "Uprave Banje" Ivicom Milenkovićem.

U prolazu sam ga video i upozorio da Banjčani protestuju zbog stalnih žurki na bazenu i u balon Sali, a on mi je kroz smeh odgovorio: "Neka protestuju".

Komentari

PROMENA
PA ZAR OVOG DIREKTORA NE MENJAŠE BULAT JEDNO TRI PUTA DO SADA, ZATO SE SADA PODSMEVA LJUDIMA KOJI SE ŽALE..E MOJ BULATE KRIVOFEJCI TE VRTE KAKO HOĆE..

Ne gi diraj be ljudi se veseliv

Najnovije vesti

ZutoCvece