Banjčani počeli pripreme

Fudbaleri Vranjske Banje u subotu 16. februara započeli su pripreme za nastavak prvenstvene trke za bodove u Zoni «Jug».

Trener Banjčana profesor Zoran Stanojković izvršio je na stadionu kraj železničke pruge prozivku fudbalera i odradio prvi trening.

- Imamo dovoljno vremena da se pripremimo kako treba i da u nastavak prvenstva uđemo što spremnji, kako na fizičkom, tako i na taktičko-tehničkom planu - rekao je za InfoVranjske trener Stanojković.

Iz kluba su otišli štoper Aleksandar Krstić i desni bek Marko Mitić, a ekipu su pojačali fudbaleri iz omladinskog pogona.

- Naše ambicije su jasne i iznad svega realne, želimo da budemo u gornjem delu tabele - eksplicitan je trener Banjčana Stanojković.

Uprava FK Vranjska Banja je pre početka priprema fudbalera organizovala radove na samom stadionu i terenu, pa se očekuje da stadion bude spreman na startu prolećnog dela šampionata 23. marta, kada Banjčani dočekuju ekipu Blakanskog iz Dimitrovgrada.

Vranjska Banja je jesenji deo šampionata u Zoni «Jug» okončala na sedmom mestu sa 22 osvojena boda.

S. Kostić

Najnovije vesti

Napao suprugu »

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su Š.Š. (1973) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumn...
AluTerm plus