Banjčani DAN BORCA slave ANPLAG

Naselje Štipljani u Vranjskoj Banji i sela Kumarevo i Toplac na teritoriji banjske mesne zajednice u četvrtak 4. jula ostaće bez napajanja električnom energijom, saopštava EPS.

Pomenuto banjsko naselje i sela neće imati struju od 8,30 do 15 sati, ali će EPS povremeno prekidati obistave napajanja električnom energijom.

Prekid u snabdevanju električnom energijom pojedinih delova Vranjske Banje uslovljen je radovima na elektroenergetskim objektima.

Ali, da bi zaadovoljstvo bilo potpuno, ima još komunalnih novosti.

Naselja Burdinci i Ćosiki u širem centru Vranjske Banje biće bez snabdevanja vodom u sredu 3. jula.

Pomenuta banjska naselja biće bez snabdevanja vodom zbog radova na havarijama na vodovodnoj mreži, a prekid vodosnabdevanja trajaće do okončanja radova.

Žitelji naselja Burdinci i Ćosiki potenciraju «da radovi na sanaciji havarija traju već tri dana»!

- Već tri dana smo na mukama, jer dok radnici «Vodovoda» rade na sanaciji havarija na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, nema snabdevanja vodom, a kako vidim i njima nije lako na ovoj vrućini, pa sam kupio piće da se ljudi osveže - priča stanovnik naselja Burdinci.

Po njegovim rečima, «bazen kod balon sale radi nesmetano»!?

- Teško je bez vode, naročito kad gledaš kako se kupači na bazenu brčkaju, a mi smo u bezvodici! Srećom, reka nam je blizu, ali i česma sa vrućom banjskom vodom nije daleko, pa se nekako snalazimo - pomalo je fatalista sagovornik InfoVranjskih iz naselja Burdinci.

Prema poslednjim informacijama do kojih je došao portal InfoVranjske, sreda je označena kao dan kada će biti završeni radovi na sanaciji havarija na vodovodnoj mreži u naseljima Burdinci i Ćosiki.

NIV

Najnovije vesti

Gornji deo grada DANIMA BEZ VODE »

Gornji deo Vranja nema vodu već 24 časa, a ulica Pržarska, kako javljaju sa terena, već treći dan! - U vreme pandemije l...
ZutoCvece