Balon sala otvorena BEZ UPOTREBNE DOZVOLE

Balon sala u Vranjskoj Banji, svečano otvorena 26. januara povodom Dana oslobođenja ovog mesta od Turaka, u prisustvu rukovodstva Grada Vranja i lokalnih vlastodržaca, nema upotrebnu dozvolu za rad, saznaje Portal Vranjske iz izvora u «Upravi Banje» u Vranjskoj Banji.

- Dve «sitnice» presudno su uticale na nedobijanje upotrebne dozvole rad, prvo  nedostaci na elektrouređajima, instaliranim još u junu 2017. godine, i drugo, problemi sa hidroizolacijom u zatvorenom bazenu -  navodi pomenuti izvor.

Podsećamo, još u aprilu prošle godine najavljeno je iz «Uprave Banje» da u finalne radove na Balon sali - bazenu treba uložiti još dva miliona dinara, pa da tek tada ovaj objekat dobije upotrebnu dozvolu za rad.

Otvoren zatvoren BAZEN

Balon sala i zatvoreni bazen u Vranjskoj banji počeli su da se grade u proleće 2015. godine i do sada su koštali skoro 58 miliona dinara.

PROCURELA banjska "INVESTICIJA"

S. Kostić 

Komentari

Može im se,vlast su,sila . Ko sme da ih i popreko pogleda gubi posao a kamoli da kaže ili prokomentariše nešto ? Diktatura čista.

Najnovije vesti

BOŽIČIĆ: Spremni za Inđiju »

- Iza nas u Radniku je teška psihološka nedelja nakon poraza od Vojvodine u Surdulici, ali smo sa ovim sjajnim momcima n...

KALINIĆ: Agresivno na Metalac »

- Metalac je mlada ekipa koju ne treba olako shvatiti, jer je u pitanju talentovan tim sa ambicijama za ulazak u viši ra...

Potvrđena KAZNA ZA RECKA »

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije odbila je žalbu Dragana Antića Recka, predsednika vranjskog Dinama, za ublaža...
ZutoCvece