Balon sala otvorena BEZ UPOTREBNE DOZVOLE

Balon sala u Vranjskoj Banji, svečano otvorena 26. januara povodom Dana oslobođenja ovog mesta od Turaka, u prisustvu rukovodstva Grada Vranja i lokalnih vlastodržaca, nema upotrebnu dozvolu za rad, saznaje Portal Vranjske iz izvora u «Upravi Banje» u Vranjskoj Banji.

- Dve «sitnice» presudno su uticale na nedobijanje upotrebne dozvole rad, prvo  nedostaci na elektrouređajima, instaliranim još u junu 2017. godine, i drugo, problemi sa hidroizolacijom u zatvorenom bazenu -  navodi pomenuti izvor.

Podsećamo, još u aprilu prošle godine najavljeno je iz «Uprave Banje» da u finalne radove na Balon sali - bazenu treba uložiti još dva miliona dinara, pa da tek tada ovaj objekat dobije upotrebnu dozvolu za rad.

Otvoren zatvoren BAZEN

Balon sala i zatvoreni bazen u Vranjskoj banji počeli su da se grade u proleće 2015. godine i do sada su koštali skoro 58 miliona dinara.

PROCURELA banjska "INVESTICIJA"

S. Kostić 

Komentari

Može im se,vlast su,sila . Ko sme da ih i popreko pogleda gubi posao a kamoli da kaže ili prokomentariše nešto ? Diktatura čista.

Najnovije vesti

Rukometaši u ZONI ISPADANJA »

Rukometaši Vranja 1957 u 11. poslednjem jesenjem kolu šampionata u Super «B» ligi «Istok-Zapad», poraženi su u Negotinu...

Kako kaže Beograd »

U isčekivanju izbora lokalna politička scena postaje sve komplikovanija. Koalicija na vlasti kao takva sakupljena je po...
Sajam Zaposljavanja