BALON SALA građena delom na PRIVATNOJ ZEMLJI

Pored toga što je preskupa, nema upotrebnu dozvolu, što je morala biti renovirana odmah po otvaranju, sada Balon sala u Vranjskoj Banji ima i nove probleme.

Naime, ovaj objekat izgrađen je u naselju Ćosiki pored puta za Prvonek, na delu zemljišta od 35 kvadrata koje se nalazi u privatnom vlasništvu, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj opštini Vranjska Banja i Gradskoj upravi u Vranju.

Radi se o zemljištu koje pripada naslednicima Vojislava Cvetkovića, poznatog vodeničara iz Vranjske Banje, koje nije eksproprisano 1985. godine za potrebe puta Vranjska Banja – Prvonek.

Eksproprijacija je u ovom delu Vranjske Banje izvršena na delu privatnih parcela, ali je deo od 35 kvadrata ostao izvan tog postupka i u privatnom je vlasništvu.

Na novinarsko pitanje u vezi zauzeća privatnog zemljišta za balon salu, upućeno mejlom, nije stigao odgovor iz Gradske opštine Vranjska Banja.

Balon sala otvorena BEZ UPOTREBNE DOZVOLE

S. Kostić

Komentari

Đžaba ste se slikali i otvarali kada bazen ne radi.Foliranje,laganje i šuntavenje narod.Obećavali ste kule i gradove a dobili smo svi šipak.propali smo od vašeg neznanja i bezobrazluka.

Pazi molim te, koliko malo nedostaje da se cela zgrada pomeri na desno i zauzme 35 kvadrata tudjeg zemljista. Mora da su grdjevinci bili coravi pijani kad se tako nesto desilo. A gde je tu nadzor koji nije primetio da se zida na pogresnim kotama, pa gde je tu i revizija projekta. Sve je to posledica neznanja, javasluka i brze bolje jace navigacije naseg vodje iz banje. Bravo za sve koji su tome kumovali i neka vam je sa srecom banjanje. A sad na kraj Sentic kriv, nije zato i nesme da potpise za etno selo, boji se da ga ne pomere pa da umesto u banju se sagradi u prvonek. Ko bi ga znao djavolska su to posla.

Ajde bre...SIKTER...svi zajedno....bando naprednjacka

Najnovije vesti

Rukometaši u ZONI ISPADANJA »

Rukometaši Vranja 1957 u 11. poslednjem jesenjem kolu šampionata u Super «B» ligi «Istok-Zapad», poraženi su u Negotinu...

Kako kaže Beograd »

U isčekivanju izbora lokalna politička scena postaje sve komplikovanija. Koalicija na vlasti kao takva sakupljena je po...
Sajam Zaposljavanja