AVIONI opet nad Vranjem do SREDE

Ministarstvo odbrane saopštilo je da će, u okviru redovne letačke obuke, avioni Vojske Srbije od 3. do 5. aprila u popodnevnim i večernjim satima nadletati područje juga Srbije.

Prethodne nedelje, kada su avioni Vojske takođe nadletali područje juga Srbije, ministarstvo nije dalo nikakvu zvaničnu informaciju.

U prethodnm decenijama nad jugom Srbije nisu izvođene redovne letačke obuke, niti je ministarstvo informisalo javnost o tome.

Komentari

Avioni nad jugom Srbije? Aman ljudi stanite sa ovim glupostima. Kome mi to pretimo ovim avionima? Za koga se mi spremamo ovim avionima? Kakve vežbe, kakve gluposti, Ova se vlast igra vatrom. Zna li ovaj naš Vulin, s obzirom da nije sklužio Armiju, da su ovi naš avioni za one NATO grdosije, obična praćka kojom su se igrali Mirko i Slavko. Umesto ovih Vulinovih bahanalija, dajte deci kompjutere, bolnicama opremu, građanima Srbije normalan život.To je naša budućnost, a ne nekakvu a v i o n i .

Da nisi nista pisao bolje bi bilo. Ovako si se #### prazne slame. Tvoja logika je da vojnici ne smeju da vezbaju i moraju da se skrivaju jer "nato ima grdosije"? Klasicno podanicko razmisljanje. Vojska Srbije vrsi svoje vezbe na svojoj teritoriji. To znaci da ti ne smes da pr#is u svom stanu jer se cuje u komsijinom? Bez jake vojske koja je sposobna da cuva svoj narod (tu spadaju i oni gradonacelnici koji dizu paniku i plase svoj narod) dzaba su ti ti kompjuteri koje tako gromoglasno spominjes.

GOTOVI STE,IZDAJNICI SRPSTVA.

Gadjajte opstinu vranje . Ucinite nam uslugu.:-) haha

Najnovije vesti

AluTerm plus