Aritonović POBEDIO KORONU, Uprava radi punom parom

Dušan Aritonović, načelnik Gradske uprave, poslao je svim zaposlenim radnicima GU «zanimljivu» poruku mejlom: «Korona je prošla, da se krene sa radom i to punom parom», saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi.

Zahtevi za sada nevidljivog Aritonovića su jasni, zaposleni u GU su dužni da na vreme dolaze na posao, a takođe i na vreme odlaze s posla, kao i da koriste vreme za pauzu onoliko koliko je to predviđeno, od toga nema odstupanja niti uzmaka.

Sadržina mejl poruke Aritonovića je indikativna i otvara brojna pitanja, da li to znači da zaposleni u GU do sada nisu radili, već su se izležavali po kancelarijama, da nisu na vreme dolazili na posao i odlazili s posla, da li su radili umanjenom energijom umesto «punom parom», da nisu poštovali vreme za pauzu....

Takođe, ako nisu radili i ako su kršili radnu disciplinu zašto nisu kažnjavani i zašto su, u krajnjoj liniji, primali plate!?

Zašto ne funkcioniše elektronska evidencija dolazaka i odlazaka s posla, elektronske kartice su, podsećamo, već poduže van funkcije, pa se postavlja još jedno pitanje, da li je «elektronika» krivac zbog kašnjenja na posao i ranijeg odlaska s posla!?

A možda je, ko zna, u poslednje vreme «nevidljivi» Aritonović hteo da stavi do znanja zaposlenima da je tu i kada je odsutan i da sve vidi i čuje šta se (ne)radi u Gradskoj upravi.

S. Kostić

Komentari

Нема више бегање у 14 н дома...беше и ред.

Ne lupaj gluposti,ti znaš dali je bilo idenje u 14h.Veliki radniče!

Au Duki otkd ti postade čovek sa golem elan ? Sd da uvedeš red u GU dok još ne je kasno..mnogo su mi se opustili....begav još u 12 dom...

Nauči pravopis nepismeni!

Samo glupost ne mozes da pobedis,jer si talentovano glup.Junac je bistriji od tebe.

Interesantno zauzeli stav pricipijelni Bulat i Aritonovic. Vi ste mimci mnogo radili i nista niste uradili sem mnogobrojnih afera kojih ste ucesnici. Kao dobrovoljci da se pridruzite pominjanim stihovima na sednicama odbora. Ili mozda trazite da oni clanovi koje ne pozivate na sastanke dodju tamo i razjure vas gramzive i bahate koji ste se ogrebali za funkcije i privilegije. Ko ste vi da svojim hirovima rusite i stranku i njen rejting.

Koju stranku,vašu stranku ?
Pogrešio si portal rodjače,vi imate Vranjsku puls,pa tamo rešavajte stranačke probleme i kad se vidite na vaše stranačke sastanke.Ne šaljite poruke vašim funkcionerima preko info Vranjske.

A Aritonović kada dolazi na posao i kada ide? Ili ga nikad i nema? A pauzu koristi li? U Ponte i kafane, ne izbija. Doručkovi i ručkovi, zato se prase napravio. A pije li se u radno vreme?

ZA njega ne vazi nista. On je dugo u ljubavi i zaljubljen, pa kasni zbog devojku,ide ranije zbog nje, pije zbog nje i seta javno sa njom u radno vreme.Leti kad ga pozove. Ima i slike! LJUBAV

A sex po kancelarije zabranio li je i ostajanje posle radno vreme?

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece