ANTONIJEVIĆ novi potpredsednik SNS-a

Kako su Info vranjske već najavljivale, GrO SNS-a u Vranju izabrao je Velibora Antonijevića, direktora vranjske filijale Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja za potpredsednika SNS-a u Vranju, saznaju InfoVranjske.

- Upražnjeno potpredsedničko mesto u vranjskom odboru SNS, smenom Momira Moše Stoiljkovića, popunjeno je po želji vodećih ličnosti vranjskih naprednjaka. Antonijević je «dovoljno meka» opcija, neupadljiv, uzdržan, bez kategoričnih stavova i «nepotrebnih iskakanja», uvek odan i lojalan, nesklon izazivanju potresa u stranci - obrazlaže sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka.

Po ovom izvoru, «stranačke aktivnosti i rad Antonijevića na sednici GrO SNS ocenjene su najvišim ocenama, što je iznenadilo i zateklo jedan broj članova odbora».

- Oni najaktivniji se po kuloarima već pitaju šta je to konkretno uradio Antonijević da bi pretekao mnoge vredne i hiperaktivne članove GrO SNS na lestvici stranačke hijerarhije, osim što se zaklinje u odanost vrhu vranjskog odbora i u doslednost liniji lidera stranke Aleksandra Vučića. Izgleda baš to je ponajviše uticalo na njegov izbor za potpredsednika - smatra sagovornik InfoVranjskih.

Velibor Antonijević je kao kadar vranjskih naprednjaka izabran za direktora Filijale RFZO u Vranju, a po struci je diplomirani ekonomista koji je diplomu stekao na državnom fakultetu.

Novi potpredsednik GrO SNS poznat je u široj javnosti po urgentnom zapošljavanju, najpre supruge, a zatim i svastike, ženine sestre!

S. Kostić

Komentari

daje dobar procenat,skoro ko Musa ili gmaz Manda

Ovaj čovek je čuk! Dok je radio u banci mislila sam da je ok, jer je radio svoj posao nije se izjašnjavao! Sad od kad je u stranci, samo kad čujete njegove stavove možete da zinete od neverice. Zatucano, zaostalo,a misli da je domaćin čovek, ugledan gradjanin!

Svastika je najgolem rod .... ako gu je zaposlija. Sd još da gu udade dok je na vlast. Će se osevapi skroz.

Cuk da i to macola.Ali je mnogo posteniji od djosu alkosa i bulcu lopova.

Upisao zenu na mucku u Cupriju sprema gu da bude glavna u medicinski centar. Covek sarlatan, neprskana seljacina. Trut...

Bulatovic okruzujes se nesposobnim budalama. Promenio su strukturu stranke...ovo nije NAPREDNA STRANKA

Bulatovic okruzujes se nesposobnim budalama. Promenio su strukturu stranke...ovo nije NAPREDNA STRANKA

Ljudi moji ovo postaje tragedija. Ovaj lik? Strašno. Bravo Vranjanci, izvinjavam se, dođoši na postavljanju ovog lika.

Pa kako Anticka nije upala tu?!

Najnovije vesti

ŠEŠELJ stiže u petak »

Vojislav Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke, obilazak Pčinjskog okruga počinje u Vranju, u petak 5. juna, saopš...
ZutoCvece