ANTONIJEVIĆ novi potpredsednik SNS-a?

Velibor Antonijević, direktor vrnjske filijale RFZO, biće novi potpredsednik Gradskog odbora SNS-a u Vranju, saznaju Info Vranjske.

Jedno od četiri potpredsednička mesta u vranjskom odboru naprednjaka upražnjeno je posle smene Momira Stoiljkovića, doskorašnjeg direktora „Komrada“, sa te funkcije.

Potpredsednici su ostali gradonačelnik Slobodan Milenković, načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović i direktor Distribucije Goran Nikolić.

Potvrda ove informacije iz SNS-a nije stigla, jer je na konferenciji za medije predsednik odbora Slaviša Bulatović rekao da se o toj temi „još razmišlja“.

Antonijević je na čelo RFZO-a stigao marta 2016. godine, kao direktor filijale Vojvođanske banke u Vranju.

Svoj mandat je iskoristio da zaposli najpre suprugu, pa svastiku, a priča se da nije nevin i u smeni Dragana Veličkovića sa mesta direktora ZC Vranje.

Kao prilog istini služi i fotografija, na kojoj se Antonijević vidi za službenim stolom pored Bulatovića, na mestu koje je do sada bilo rezervisano samo za potpredsednike.

Zanimljivo da za ovako odgovornu funkciju niko ne pominje druge velike zvezde SNS-a u Vranju kao što su Mice doktor Stanković, zamenik gradonačelnika Nenad Antić, sekretarica u "Vodovodu" Marija Petković i slični kadrovi.

SSB

Komentari

Ovaj mutan tip.Boga je razvalio sa Velička i asignacioni nalazi.Ljudi ...Velicko kupi džip,pežo,stan i itd ovaj mutan tip ekstra nov audi.Gde si policijo da ovo ispitas.Gde je tužilaštvo.Ovaj potredsednik.O majko božja !!!

Jos jedan dokaz Bulcine kadrovske politike, sto si gluplji, sto si prljaviji to si bolji i napredniji. Kvaliteti ovog coveka su nula, to svi znaju koji ga poznaju. Sve sto je mogao da iskristi za ove tri godine iskristio je. Samo napred unistavajte sve sto mozete...

i Velibor daje dobar procenat bosancerosu i montenegrinu...ko je kriv Mosi sto izigrava postenjacinu,kod naprednjaka samo lopovi i ulizice napreduju

MUTAN KO MUTNA MORAVA...sve se kod njega kupuje novcem i tako se i on zaposljavao .Tako je i svoju zenu zaposlio i svastiku..a sta je sve radio s Velicka tek ce da se vidi.....Audi je samo mrvica kolko je on sklonio sa strane
takav li kadar da bude na celu SNS-a

Da ispita tužilaštvo gde su pare ZC Vranje i zašto je u ovolikoj blokadi, ako se zna da plaćanje vrši RFZO putem asignacija i vrši kontrolu poslovanja, gde su otišle nenamenski potrošene pare..sve se zna..

NE ZNAM STO DA NAPISEM GREOTA ZA SIROTINJU STO ZIVIV OD 20 ILJADE

NE ZNAM STO DA NAPISEM GREOTA ZA SIROTINJU STO ZIVIV OD 20 ILJADE

Čestitamo !!!!

Lovac u mutnom. Tako ga zovu. Nigde se ne pojavljuje ćuti a, boga beloga pokrade.

Lopov ali mala beba za djosu dzukca.

Kada došao je Šaban, čovek sirovina
Šaban nije ime već karakterna osobina...

Pokazaste se Mosa ne valja, sramote bedne sad ste u kompletu nema koga da izdvojimo sad ste tandem dobar krug za pljacku mislite da je narod budala

Šteta što smo dozvolili da se ovakvi kadrovi "poseru" na zdravstveni sistem naše zemlje i onemoguće nam lečenje koje debelo plaćamo!!!

Najnovije vesti

ZutoCvece