ANTIKORUPCIJA NA DELU: Uhapšena dva poznata vranjska SAOBRAĆAJCA

U Vranju su u sredu uhapšena dva saobraćajna policajca, pripadnika PU Vranje.

Privedeni su Saša Pešić i Goran Cvetković, a čitava akcija koordinirana je u saradnji Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu i Sektora unutrašnje kontrole MUP - a Srbije.

Pešić je priveden zbog dva krivična dela primanje mita i više krivičnih dela zloupotreba službenog položaja, a Cvetković zbog krivičnog dela primanje mita.

Privedenima je određen pritvor do 48 sati.

Privedeni se sumnjiče da su zahtevali i primili 3.000 dinara od oštećenog Nikole Atanaskovića iz Vranja, kako ne bi evidentirali saobraćajni prekršaj i kako ne bi izvršili alko testiranje.

Pešić se još sumnjiči, prema onome što se moglo saznati u niškom Tužilaštvu, a prenose mediji, da je od izvesnog bugarskog državljanina zahtevao i primio novac u iznosu od 5.000 dinara kako bi istom predao podatke iz službene evidencije MUP - a Srbije, iako navedeni podaci predstavljaju službenu tajnu.

Pešiću se još stavlja na teret da je prilikom obavljanja kontrole saobraćaja više puta propustio da evidentira očigledne saobraćajne prekršaje, za više lica, omogućavajući im na taj način da protiv njih ne bude podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Komentari

To su na Zivkovica ,on nista nezna nista nije cuo ,veze nema NI KOJI SU....

Samo dvojicu su uhapsili!? Pa nema saobracajca da je cist, svi su oni trazili i primali mito, sve ih treba pohapsiti i najuriti iz sluzbe.

У Текију логорују остали.

Mozda je fotomontaza sto je Zivkovic totalno nepismen,OSTAVKA!!

Taj isti Saša je mom ocu napisao kaznu, zato što čovek "nije poznat" u gradu, "neko tamo običan" a pred ostalima kao što su recko, zupe, ćira, koji parkiraju kad i gde im se prohte i krše propise koji su jelte isti za sve, bar bi trebali biti zatvara oči, okreće glavu i uvlači im se u anus. I ne samo on, svi redom pred dotičnom " gospodom " kleče ... Vostani Serbie !!!

Na rang listi Ministarstva Policije,POLICISKA UPRAVA VRANJE DRUGA ALI OTPOZADI,alo pa to je pravi cirkus,dno dnaaaa

A..po cemu su poznati?!?

Najnovije vesti

ZutoCvece