ANTIĆ: U Vranju panika zbog mene

- Vidim i čujem da je mnoge u Vranju uhvatila panika zbog mog odlaska iz Dinama u niški Radnički, ljudi me zovu, pitaju, traže objašnjenje, ne skrivaju nezadovoljstvo - rekao je za Sportski žurnal Dragan Antić Recko, dojučerašnji predsednik i trener vranjskog Dinama, a sada novi strateg niškog superligaša.

Recko nije skrivao «da su mu pogledi i dalje usmereni ka rodnom gradu i Dinamu».

- Igrački kadar krase jedinstvo i harmonija, fudbaleri ginu jedan za drugog, navijači su i dalje verni klubu, pa zato još više želim da klub uđe u društvo Zvezde i Partizana - priželjkuje Antić.

Doskorašnji «alfa i omega» vranjskog Dinama poručuje «da se Dinamo ne bi obrukao u Super ligi».

- Uz određena pojačanja dogurali bi i u pjlej of, u to sam siguran, kao i da bi svi uživali u igri Dinama, naročito u Vranju, gde bi svaka utakmica bila praznik fudbala - ubeđen je Recko.

Dragan Antić, na kraju, ističe «da samo nedostaje da se stadion sredi i dotera za Super ligu i drugih problema neće biti, Vranje će dobiti ono što odavno zaslužuje, mesto u eliti».

S. Kostić

Komentari

kome ti mozes da nedostajes idi i ne vracaj se.

hvala bogu sto je otisao, vise da se ne vraca.
ali mora da odgovara za sredstva koja nije opravdao.

ne zamajavajte vise narod sa ovog OLOSA i prevaranta i kakav fudbalski klub kakva prva liga
pare neka se usmere u druge prave stvari a ne da se bacaju za pojedince i da se pune dzepovi pojedinaca kao sto su DJOSA, i ostali.

Dinamo nikada nece uci u prvu ligu to je samo zamajavanje i pokusaj od doticnog da izvuce sto vise para od grad, ali to mu nije uspelo, nadlezni organi treba da preispitaju poslovanje Dinama za prethodni period.

taman smo mislili vise nece biti vesti za ovu HIJENU ono opet za njega, ne objavljujte vise ovog on je nebitan sta vise pisete onjemu gubite vreme, kakav klub kakav partizan i zvezda, on nikada nista pozitivno nije uradio sem prevare i kriminal, okruzen je sa kriminalcima nego skoro je ostao bez jednog.

Misliš ponovo na foru. Fore i fazoni ne prolaze. jesi otišao i kraj. šta misliš sada da bude "puj pike ne važi". Kako vidim to je fora napredne stranke gde sti ti dobro kotirani član i njihv sponzor. Recko IDI, zbogom i ostavi Dinamo da vode Vranjanci

Ma gde ne, sta se sada Vranje bez ovog Akademika, naucnog radnika...

E,bas gi zabole zbog tebe... Grdan strucnjak,nezamenljiv...

Recko je postigao mnogo sa dinamom

Najnovije vesti

Boske pred izlečenjem od korone »

Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, oboleo je od koro...
ZutoCvece