Antić protiv spektakularnih hapšenja u predizbornoj kampanji

„Moj stav povodom spektakulanih hapšenja po Srbiji i ovde u Vranju je da se ne može da seče glava samo na osnovu krivičnih prijava i optužnica, to nisu komponente pravne države i ne uvažava se pretpostavka nevinosti“, smatra Zoran Antić, predsednik Gradskog odbora SPS u Vranju.

On se na otvorenom danu za medije u ovoj partiji osvrnuo na hapšenje nekadašnjih rukovodilaca „Alfa Plama“ koji su članovi SPS.

Uhapšena dva bivša rukovodioca „Alfa Plam“-a

„Radi se o poznatim i uglednim privrednicima koji su sačuvali „Alfu“ u trusnim tranzicionim vremenima i članovi su naše partije, jedan je član IO Gradskog odbora, a drugi je bio odbornik u lokalnom parlamentu i mi se njih ne odričemo, pa ćemo u skladu s tim danas posetiti obe porodice ovih ljudi“, najavljuje Antić.

Lider vranjskih socijalista na kraju poručuje „da je ili u pitanju sticanje poena u predizbornoj kampanji za izbor predsednika Republike ili neke druge stvari koje mi, možda, ne razumemo“.

Najnovije vesti

Gornji deo grada DANIMA BEZ VODE »

Gornji deo Vranja nema vodu već 24 časa, a ulica Pržarska, kako javljaju sa terena, već treći dan! - U vreme pandemije l...
ZutoCvece