ANTIĆ PRED ČELAREVO: Mi smo ZVEZDA za ovu ligu

U ponedeljak Dinamo u Vranju dočekuje ekipu ČSK Pivara iz Čelareva, u okviru 11. kola Prve lige Srbije.

Trener i predsednik Dinama Dragan Antić očekuje da njegovi izabranici nastave pobedničku seriju.

„Tim iz Čelareva je dobra ekipa, ali mislim da smo mi ipak bolji od njih. Ukoliko pružimo maksimum, siguran sam da i povoljan rezultat neće izostati.

Nikog ne potcenjujemo, potrebno je svaku utakmicu odigrati sa 100 posto snage.

U ovoj ligi, mi smo Crvena zvezda, tako da ostali klubovi mogu samo da se pitaju oko drugog mesta, jer se lider tabele zna“, poručio je Antić.

Fudbaler Aleksandar Stojković se slaže sa tvrdnjama trenera.

„Pokazali smo da smo ozbiljna ekipa i da prošle godine nismo pričali bez razloga da nam je cilj ulazak u Super ligu.

Ima još uvek puno do kraja, tako da moramo da budemo maksimalno skoncentrisani, kako bi opravdali taj cilj.

Sve ekipe iz Vojvodine su jako dobre, tako da moramo da budemo oprezni.

Već četiri utakmice nismo primili gol, tako da ćemo se potruditi da tako i ostane“, navodi Stojković.

Mlađan Stevanović, takođe očekuje novi trijumf.

„U utakmici sa Čelarevom diktiraćemo svoj tempo i prikazati svoju igru.

Očekujem pobedu, ali i dosta publike da nas podrži u ovom meču“, dodaje Stevanović.

Utakmica počinje u 13:30 na Jumkovom stadionu.

M. Mitrović

Komentari

Gospodine Antiću. Niste odgovorili na pitanje ko Vas finansira i sponzoriše. Recite koliko dobijate od opštine Vranje plus sportski savez grada. Ko su Vaši glavni sponzori. Kako spominjete Zvezdu a igrači su od 18 torice 16 torica profesionalci, došli sa strane. Recite koliko Bata Gašić dotira novac. Od Vas očekujem koreknost da nas obavestite. Recite građanima Vranja koliko sada košta takmičenje u Prvoj ligi Srbije kada dobro znamo da je ona 50% skuplja od Jelen Super lige. Pa ima još sportskih radnika koji se po malo razumeju u fudbal, organizaciju, troškove službenih lica, troškove putovanja i ostalih bahanalija. Teško samo gradu i poreskim obveznicima. Kako vidim Vas interesuje samo seniorski tim. Gde su juniori u prvom timu, gde je omladinska liga i ostale kategorije. Vaša parola je "neka traje dok traje". To je loša investicija gde posle Vašeg odlaska fudbalskom klubu Dinamo preti POTOP. Zapamtite, Dinamo čeka POTOP za godinu, dve. To trebamo očekivati i sa Radnikom iz Surdulice. Mi nemamo tradiciju višegodišnjeg igranja u saveznom rangu. Naš "plafon" je Srpska liga. Budimo malo realni. A vi gospodine Antiću očekujem da na sledećoj koferenciji za štampu objavite i odgovorite na gore postavljena pitanja. Samo odgovorite koliko košta grad, lokalnu samoupravu igranje Dinama u Prvu ligu Srbije, Vaše troškove, plate, premije, prevoz.

Najnovije vesti

DSS: Planinarski dom u KOLAPSU »

Gradski odbor DSS-a oglasio se saopštenjem za javnost povodom dešavanja vezana za Besnu Kobilu. Portal InfoVranjske.rs p...
ZutoCvece