ANTIĆ: Partizanovci lažu i pričaju gluposti

Predsednik Dinama Marko Antić, optužen od strane čelnika Partizana da ih je sa društvom napao u jednoj vranjskoj kafani, te da je tom prilikom intervenisala i policija, izjavio je za portal InfoVranjske da sve što je Partizanom potpredsednik Vladimir Vuletić rekao medijima - čista laž.

- Otišao sam u „Gradsku meanu“ na ručak sa dvojicom drugara, a ne kao što je Vuletić rekao sa petoricom. Slučajno sam ga prepoznao i prišao mu. Samo sam mu rekao da ne piše gluposti o nama na društvenim mrežama. On je napadao i Dinamo i Recka i sve vezano za nas - rekao je Antić.

Antić je napomenuo da je otišao u drugi restoran jer nije želeo da sedi sa Vuletićem u istom prostoru.

- Sve što je izjavio za medije čista je glupost i laž - rekao je Antić, na kraju citirajući skarednu pesmicu Zvezdinih „Delija“ osmišljenu za Vuletića.

SSB

Komentari

Iver daleko ne pada od klade, po narodnoj. Ja sam mislio da su sinovi gospodina Antića dobri momci ali ovim glupostima i dešavanjima u kafanu je smešno. Ko bre prepoznaje upravu Dinama iz Vranja. Koja uprava, koji bre rezultati iza Vas. Samo da znate Patrizan i Crvena Zvezda su institucije za Vas. Tako da sebi nebi priredio toliki luksuz Vuletić u Vranju ako nije bilo predhodne provokacije od strane Dinamovaca

Kakav teletabis ovaj u sredinu ziva nepismenoca...

Dugo necemo od familije Antic da se provision...To su pijavice, vec je uvuko i decu u razne spekulacije

Svaka čast decko je stao u odbranu kluba i grada jer Dinamo prestavlja Vranje pre svega!

Decko fakultetski obrazovan ne bi bez razloga pedofil napao, samo napred

Pa sta ce da pusti da pisaju po njemu i klubu

Konačno neko desavanje vredno pohvale

Ovaj tablicu mnozenja sa 8 i 9 ne zna, sto on sto njegovi, njima je toljaga i psovka argument, svi zajedno nemaju 3 stepen obrazovanja, komedija i lakrdija od uprave, kao i fudbal u nasim ligama.

Decko je fakultetski obrazovan. Za razliku od tate i od starijeg bate. I ko je sa njim makar jednom razgovarao zna da debeli laze, zbog medijske paznje.
Od tate i starijeg brata ovakomvo ponssanje nime bi iznenadilo, ali Marko ne.
Mozda su im ostali ljudi, grobari u kafani rekli UPRAVA NAPOLJE...

Najnovije vesti

Drugi protest SLOBODARSKOG VRANJA »

U Vranju je u petak održan drugi po redu protest građana zbog celokupne situacije u zemlji. Protest je počeo pred značaj...

TOP SOFA: PANIKA zbog korone »

Priča koja sledi dolazi iz „Top sofe“ i njene fabrike u Bunuševcu, ali se može odnositi na bilo koju vranjsku, pa i srps...
ZutoCvece