Antić: Otišlo DEVET, dovodimo 10!

Predsednik i trener Dinama Dragan Antić najavio je dolazak desetorice novih igrača kao alternativu za odlazak devetorice fudbalera iz redova vranjskog prvoligaša.

- Klub su napustila devetorica fudbalera, ali ćemo vrlo brzo dovesti petoricu igrača i petoricu povlačimo iz omladinskog pogona, pa ćemo biti u stanju da kompletiramo ekipu do odlaska na pripreme van Vranja - nagovestio je Antić u izjavi za Sportski žurnal.

Antić nije mogao da precizira gde će Dinamo nastaviti pripreme za početak prvenstvene sezone u Prvoj ligi.

- U opciji su Slovenija ili Ohrid, znaćemo za nekoliko dana gde ćemo da obavimo najvažniji deo priprema za predstojeći šampionat - rekao je Antić.

Strateg Dinama izražava zadovoljstvo zbog poboljšanja finansijske situacije u klubu.

- Finansijske teškoće su prošlost, nesuglasice sa gradskom vlašću takođe, pa možemo da se nadamo dovođenju solidnih pojačanja - kaže Antić.

Prvi čovek Dinama je i dalje optimista kada je u pitanju povratak kluba u Super ligu.

- Poseta predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze Vranju i Dinamu predstavlja dodatni motiv za naše ambicije da se vratimo u elitu, jer ovaj grad i naši navijači to zaslužuju - optimista je Antić.

Dinamo na nastavak priprema kreće 13. jula i boraviće dve nedelje na taktičko-tehničkom uigravanju ekipe za uspešan start u Prvoj ligi.

NIV

Komentari

O sto ste vi ovde novo napisali? Nista! Svaki dan sve isto. Ovo su vesti od pre tri dana, objavi zurnal vi prepisete.. Ako toliko pratite.. Odite na stadion pa neko snimak, pa intervju, pa konferencija.. Od pocetak pripreme nikakvog izlaganja nije bilo.. Pa se raspitate ko je otisao ko je dosao imena i prezimena, koji su planovi, ko je na probi. A ovako samo mlatite praznu slamu...

Zajebi Recko
stvaraj igrace a ne samo dovodim.Pa za to trebaju pare
potaja bi te da si u Jagodinu kod Palmu
obesija bi te Palma na cengel.Potrebno je da Grad nadje sponzore pa da vidimo kako ve sentad ppnasaju predsednici po fusbal odbojku rukomet.Ovako Gonzi daj pare kolko ni treba i ne pituj nista inace ce te smenim mmogo sam jak.Situacija u svi sportovi je karastrofalna .Kosarku grad nema.
odbojka se gasi a rukomet je ugasen.Rukomet je nesto imao pre neku godinu sad nema sto da se gleda.

Eeej zajebi Pokeru.
Fudbal se gleda.
Kosarka .Tacno je nema nista.
Rukomet postoji samo da postoji.

Dok Recko ne ode sve ce da bude mgla na Moravu

Зар он није суспендован

Postovana redakcijo Vranjskih novina.Uvažena gospodo novinari,velika mi je čast da preko vaših novina pozdravim mog velikog prijatelja,zemljaka Antić Dragana,koji se izbirio sa kugom odredjenih likova iz Gradske uprave,eto bogu hvala stigla su sredstva za Fk Dinamo,iskreno verijem u brzi povratak u Super ligu.Još jednom veliki pozdrav redakciji i mom vrlo dragom zemljaku Antić Draganu fudbalskoj živoj legendi.S poštovanjem Prof.Dr.Boško Stamenković Bota.

Poštovana redakcijo kao što reče moj otac Boško,koristim priliku da pozdravim Dragana veliko ime u svetu fudbala.Veliki borac i ljudina.Brzi povratak u super ligu i hvala na pomoći u sredstvima koje su izdvojeni za Fk Dinamo Vranje.Želim puno zdravlja i uspeha našem Zlatokopčaninu Draganu Antiću.

Najnovije vesti

ZutoCvece