Antić: Orlić pobegao iz Dinama

Dragan Antić Recko, šef stručnog štaba vranjskog prvoligaša Dinama, ne prestaje da govori o gestu golmana Orlića koji je samovoljno napustio utakmicu sa Zemunom u Gornjoj Varoši.

- Saznali smo da Miroslav Orlić ima problem sa kockom, ali nećemo da dozvolimo da neko prodaje i namešta utakmice i da klub zbog toga ispašta, odnosno, gubi bodove, pa smo zato zatražili od nadležnih da istraže sve okolnosti - jasan je Antić.

Antić za poraz Dinama u Zemunu krivicu pripisuje golmanu Orliću.

- Orlić je kriv za drugi i treći gol, namerno je ispustio loptu kod trećeg gola, a mogao je da je uhvati. Namera je očigledno postojala i to u meču u kome smo dva puta vodili i bili blizu pobede - jadikuje Recko.

Strateg Dinama priseća se kada je Orlić na meču sa Železničarom iz Pančeva postigao autogol.

- Tada sam ga branio, smatrajući da to može svakom da se desi, ali sam sada siguran da je sve ovo namerno uradio. Uostalom, on je pobegao, jer nije hteo da se vrati sa ekipom iz Zemuna - kaže Antić.

Dragan Antić Recko na kraju konstatuje «da postoje igrači bez morala i obraza, ali da je Dinamo čist klub i bez mrlja i da se nešto slično više ne sme dozvoliti».

NIV

Komentari

Drž'te lopova!

Kad Recko nekog proziva, to je vec ozbiljna stvar! On ima ozbiljnog iskustva u namestanju... Pedigre mu daje za pravo da ga i iz srpskog fudbala udalje najmanje na 10ak godina!!!!

KAKVA KOINCIDENCIJA UROS DJURIC U KOCKARSKI DZGOVI . OVAJ ORLIC TAKODJE . A KAKO JE MOGUCE DA IH JE TATA DRAGAN ANTIC CUVAO TOLUMO DUGO A DA NIJE ZBAO . ZNACI DELILI SU ZAJEDNO . E SAD NEMA DELJENJA I PUCE BRUJA . A GLE KOUNCIDENCIJE OBA GOLMANA DINAMA . SVI SU KRIVI SAMO TATA DRAGAN ANTIC NIJE . A SAN DRAGAN ANTIC OSUMNJICEN ZA NAMESTANJE UTAKMICA U NEMACKOJ . KAKO JE TO MOGUCE . A JOS JEDNO KAKO JE DINAMO USO Z JELEB SUPER LIGU . CELA TA SEZONA JE NAMESTENA DA BI DINAMO USO . PODSETITE SE NEKIH UTAKMICA SINDJELIC I OSTALE SKLANJANJE

Najnovije vesti

Raskopali TEK ASFALTIRANU ulicu! »

Da vlast u Vranju zaista ne zna šta radi i da polako iz ruku pušta dizgine vlasti pokazuje i najnovija situacija u ulici...

Vranjanci bolji od Kraljevčana »

Rukometni klub Vranje 1957 u devetom kolu Super «B» lige «Istok-Zapad» savladao je na svom parketu ekipu Metalca iz Kral...
ZutoCvece