ANTIĆ: Nonsens je da ja budem GRADONAČELNIK

Vest da ću biti gradonačelnik Vranja je čaršijska priča i medijska spekulacija, to jednostavno, nije istina, kategoričan je Nenad Antić, zamenik gradonačelnika Vranja, reagujući na nagađanja u Vranju o odlasku Slobodana Milenkovića sa funkcije gradonačelnika.

Antić komentariše i vest „da će biti načelnik Gradske uprave“.

- Mediji su pisali da ću na toj dužnosti zameniti aktuelnog načelnika Dušana Aritonovića, koji, navodno, treba da pređe u Osnovno javno tužilaštvo, ali je sve to krajnje neizvesno - ističe Nenad Antić.

Aktuelni zamenik gradonačelnika Vranja poručuje medijima „da se okanu čaršijskih priča i nagađanja“.

- Kako su počeli, pojedini mediji će me izabrati i za načelnika Pčinjskog okruga, što je po svemu još jedan nonsens - jasan je Antić.

Podsećamo, Nenad Antić je na samom vrhu liste istaknutih ličnosti u Srpskoj naprednoj stranci u Vranju koji su najodaniji lideru vranjskih naprednjaka i narodnom poslaniku Slaviši Bulatoviću.

S. Kostić

Nenad Antić novi zamenik gradonačelnika Vranja

Komentari

Ma mozes ti sve samo opusteno..

Samo budi pokoran i sve ce si bude..

Ma samo da mu se pruzi prilika, pusti te Gonzi niz vodu. I Aritonovic je shvatio da si mu pretnja.

Ал' цаклив ти се очи,срце узлупало...признај...

Ti i Senta ste Bulatovi kadrovi zna covek da prepozna sturcnost i ogromno iskustvo, tako da nije nista vise nemoguce.

Možete vi sve, za sve ste sposobni i u sve se razumete a za zamenu osigurača kući zoveš majstora.Nigde niste mogli da izgradite karijeru sem u politici, gde je čitava umetnost da si sposoban da zamajavaš narod.A za SNS-se zna, kada kažete ne to znači da i obrnuto.

Najnovije vesti

DJB: Pretnje su NEDOPUSTIVE »

Gradski odbor DJB najoštrije osuđuje konstantne napade i teror nad novinarima i urednikom portala Info Vranjske. - Ne m...

NUNS: Novi napad na Info Vranjske »

Nezavisno udruženje novinara Srbije obaveštava javnost i nadležne organe da su novinari portala Info Vranjske ponovo izl...

PRAVI DANHIL ponovo u Vranju! »

Kompanija British American Tobacco (BAT) saopštila je u utorak da je započela je proizvodnju jednog od svojih najpoznati...
ZutoCvece