ANTIĆ: Neki su umislili DA SU ZVEZDE

Dragan Antić Recko, trener vranjskog Dinama, nije krio bes zbog visokog poraza u Bačkoj Palanci od domaće Bačke sa 5:1.

- Presudili su neprofesionalno ponašanje i nemarnost i loša priprema za utakmicu, jer igrač koji se povredi u petom minutu, nije profesionalac i to je problem naših igrača - ocenio je Antić u izjavi za Sportski žurnal.

Oscilacije u igri Dinama ove sezone karakteristika su fudbalera vranjskog superligaša, što po Antiću ima i druge, vanfudbalske uzroke.

- Kad se pojedinci uobraze, a 90 odsto njih nema prvoligaško, a ne superligaško iskustvo, to se odražava na rezultate i onda se dešavaju ovakve stvari kao u Bačkoj Palanci. Verujem da je visok poraz naučio i opametio pojedince da su se uzdigli više nego što bi trebalo, umišljeni da su zvezde - upozorava Antić.

Antić, ipak, zaključuje da je Dinamo u uvodnom delu meča sa Bačkom pružio dobar otpor domaćinu.

- Do 20. minuta držali smo sve konce u rukama, imali igru i bio sam siguran da ne možemo da izgubimo, ali smo ostali sa 10 igrača zbog crvenog kartona za Ilića i došla je i povreda Jovanovića, pa se igra Dinama brzo raspala - objašnjava Antić.

Strateg vranjskog superligaša poručuje «da će Dinamo opstati u ovom rangu takmičenja»!

- Protiv Vojvodine u narednom kolu ovakve greške se neće ponoviti, jer smo pokazali na startu prolećnog dela da možemo da igramo sa svakom ekipom, pa sam siguran u opstanak u društvu najboljih - obećao je prvi čovek Dinama Dragan Antić Recko.

Komentari

Naso si ovu kasabu pa se izivljavas

Naso si ovu kasabu pa se izivljavas

Recko,lepo je to sto pokusavas, ali i narod nije iz sume sisao pa na stadion dosao.
Ti tvoji kvazi fudbalercici sarlatani,i starletani setaju gradom, je......ckaju ove proste seljancice gradom, piju ko smukovi, sa onako sumnjivim obrazovanjem jos sumnjivijim fudbalskim stazom vise lice na cirkusante nego na fudbalere, manje alkohola i ovih starleta vranjskih, i mozda i dodje do rezultata. I kapiten uzoran momak Gasic a ne onaj sto ga nema 20kg bes kostiju leptirko zonski igrac...
Pozdrav

Najnovije vesti

ZutoCvece