ANTIĆ: Ne volim i neću MUTNE RADNJE

- Kod mene se zna, ne volim i neću mutne radnje, to sam otvoreno rekao i gradonačelniku Vranja i većniku za sport, a kada nešto obećam fudbalerima, to i ispunim i nikada ih ne lažem - istakao je Dragan Antić Recko, predsednik i trener vranjskog Dinama, gostujući na SOS-u, zajedno sa trenerom Crvene zvezde Vladanom Milojevićem.

Antić je se osvrnuo i na odnos Grada Vranja prema Dinamu i plasmanu u Superligu Srbije.

- Na žalost, Grad nije pokazao najbolje razumevanje za istorijski uspeh Dinama, pa je plasman kluba u Super ligu postignut zaslugom svih nas radimo u klubu i naših prijatelja, a presudan je bio entuzijazam i želja da se postigne taj uspeh - ocenio je strateg Dinama Dragan Antić.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević dao je svoju ocenu istorijskog dometa vranjskog fudbala, plasmana u Super ligu Srbije.

- Ogroman je to uspeh, ali ne mogu da razumem da Grad Vranje nije prepoznao taj entuzijazam Antića i njegovih saradnika u Dinamu, jer moramo da shvatimo da se fudbal ne igra samo u Beogradu, već i u ostalim krajevima Srbije, imamo primer Surdulice, sada je i Vranje na tom putu, što je sjajna stvar - poručio je Milojević.

Antić i Milojević su bili gosti SOS kanala posle utakmice prvog kola Super lige između Crvene zvezde i Dinama.

S. Kostić

Komentari

Pa dali je moguce da Dragan Antic Recko ne voli mutne radnje...? Pa mitniji si faco od mutni Dunav... Kako ti da ne budes mutan kao oko tebe sve mutni likovi,.... Kokeza, binic, braca Toncev, vukolic, jova dimitrijevic, drugari razni krimosi I kako ti nisi mutan... Cuti si bolje ne lupaj, ceo svet te slusa... Nego zasuci rukavina I kockaj tim dok his ima vreme da se uradi nesto, da ne bude kasno...

Reče Recko i ostade živ!

Haha, Antić ne voli mutne radnje... Dobar fazon.
E sad mimo toga, što me je sramota što individua kao Recko bude predsednik i trener Dinama, čovek je uveo "kako tako" Dinamo u SuperLigu. Mnogo je veća sramota na strani lokalne vlasti i sns funkcionerčića. Činjenica da će Dinamo 99% ispasti jako brzo, ali treba iskoristiti ovaj momenat i uraditi nešto na sportskoj infrastruturi. Umesto da se angažuju i traže pare i od Republike i od FSS i Super lige, da se ovaj projekat Gradskog stadiona što pre završi, oni izgleda namerno sabotiraju celu stvar. Pitanje je i da li će taj rekonstruisan stadion ispuniti sve standarde? Koliko će primati gledalaca? Ako ostane samo jedna tribina, sa 4 reda, to je 500 gledalaca maksimum? Da li će biti reflektori napravljeni? Semafor? Niko nema pojma, a izgleda da će i ovo što prave da bude nefunkcionalno i neodgovarajuće

Ne voli mutne radnje,ali zato stavlja sina u prvi sastav iako objektivno on nemoze da igra ni u srpsku ligu.Zato je i svu decu iz Dinamove skole najuruo iz kluba..Recko je kockar koji jedno misli,drugo prica a trece radi.Njegovo obrazovanje odgovara njegovom znanju.

Zbog ovakvih visoko obrazovanih smo tu gde smo...Fudbal se uči na poljanče a ne iz knjiga...

A sto se vi sekirate za porodicu Antic... Vidite da je Dinamo postao privatan klub I biznis familija... Dzabe vi pisete svi ovo I sekirate se.. Oni ljudi se na obaziru na price, briga ih... Oni njihovo ispune. Bar da ih je sramota, a ni to nije... Znas kako je niski ja znas da nisi za tu a neko te stavi I ti brukas prvo sebe sto neznas, zatim trenera koji te stavi, zatim klub I saigrace... Bruka bruku stize. Ali zivi bili pa videli sakupi Milos bar 25 utakmice u super ligu...

Najnovije vesti

ZutoCvece