ANTIĆ: Ne verujem da je Milenković uzeo službeni auto za letovanje

Zamenik gradonačelnika Vranja Nenad Antić izjavio je za Info Vranjske kako „ne veruje“ da je gradonačelnik Slobodan Milenković otišao službenim automobilom na more u Grčku.

„Znajući Milenkovića, ne verujem da se je tako nešto uradio“, navodi najbliži Milenkovićev saradnik.

Gradonačelnik Milenković otputovao na odmor službenim kolima Agencije „Veda“

Na novinarsko pitanje zna li gde se nalazi službena „opel insignia“ koju je Agencija Veeda ustupula Gradskoj uporavi Vranja na korišćenje, Antić je odgovorio odrečno.

„Nemam racionalno objašnjenje gde je sada auto.

Nije mi poznato, iskreno to i nije u mom opisu posla, niti sam relevantan izvor informacija za tu oblast.

Znam da je auto obično parkiran tu, ali mislim da je vlasništvo Veeda-e.

Lični ne koristim službene automobile ili retko, baš kada moram, tako da nisam prava adresa za to pitanje.

Verovatno biste morali da se obratite načelniku Gradske Uprave Dušanu Aritonoviću čiji načelnik Opštih poslova vodi evidenciju i izdaje putne naloge za službena vozila“, kaže Antić.

„Insignie“ nema ispred zgrade Gradske uprave

Portal Info Vranjske pokušao je da kontaktira Nebojšu Živkovića, zaduženog za vozni park Grada Vranja, ali nam je na prijavnici rečeno da je na godišnjem odmoru.

Njegov mobilni telefon je isključen.

Info Vranjske su poslale pitanja o ovome elektronskom poštom načelniku Gradske uprave Dušanu Aritonoviću i očekuju odgovore u petak do kraja radnog vremena.

D.D.

Komentari

``Anto, ne moj me branis, ko boga te molim, utepase me!`` - uzviknu Gonzi. Ovaj Anta bas neki filosof, mislilac, Aristotelovski pametan. Pa sta mi obicni smrtnici da ocekujemo kad on ne zna gde je sluzbeni auto, postoje li putni nalozi, postoji li knjiga evidencije istih i evidencije sluzbenih putovanja, postoji li nesto sto se zove LAF, a da ne postoji zbog godisnjih odmora, cekaju da se Gonzilijum vrati sa sluzbenog putovanja i vrati auto pa da aktiviraju LAF i pohvataju lopove sto koriste sluzbeni auto kada idu na letovanje. Anto sedi, cuti i primaj platu.

Znamo sta ste radili i proslog leta.

Evo ga ovaj "kokakola-malboro -suzuki",,,JADNA LI SI SRBIJO?

Dosli smo do toga da Anta misli... Vranje je definitivno dotaklo dno!

I kako posle da vas glasa neko.da ne uzimam u obzir koju si skolu zavrsio,pa preko toga koliko si strucan.ovde ocihledno nikog nije vise sramota da bilo sta uradi samo da bude na celu nwkw uatanove i da prima platu i da ga lazni prijatelji tapkaju po ramenu.na kraju kad sjasu videce da niceg on nije vredan

Najnovije vesti

Surdulica: Radnik upalio motore »

Fudbaleri surduličkog superligaša Radnika započeli su pripreme za naredni šampionat u petak 3. jula, prozivkom koju je i...
ZutoCvece